Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a fiú is csak arra mehet?
Van egy fiú osztálytársam, aki nagyon tetszik, szerintem én is neki, de kicsit félek attól, hogy nem csak arra megy-e, vagy nem un meg két hónap után. Nem ismerem igazán, csak annyit tudok elmondani róla, hogy az elmúlt egy évben kb az összes barátnőmre (kb 5 lány) ráírt az osztályból ismerkedési céllal (élőben meg bezzeg nem meri 😒), és a suliban ha esetleg véletlenül előkerül a szexualitás, mint érintőleges téma, vagy valamilyen szexuális utalást tesz valaki, akkor tiszta pókerarca van. Amúgy rendesnek tűnik, de nagyon unalmasnak. Látszik rajta, hogy még nagyon kis éretlen, nem igazi férfi.
Mindketten 16 évesek vagyunk, ő pár hónappal idősebb. Szerintetek is csak arra menne?
Szóval nem ismered, tehát csak a külső alapján tetszik. Mi a gond a pókerarccal? Az jobb lenne, ha vihogna? Rendesnek tűnik, de unalmasnak, akkor mi a fenét akarsz tőle? 16 évesen te sem vagy nő, már meg ne sértődj, akkor miért várod tőle, hogy férfi legyen?
Személyesen nem mutat irántad érdeklődést, írni sem írt, miből gondolod, hogy tetszel neki?
Vannak pasik, akik gyorsan érnek, vannak, akik 24 évesen is 17 évesek.
Ha valakivel nem sikerül összejönni, menj rá a barátjára. Remek ötlet... Ismertek egy olyan embert is, akinek normális kapcsolata lett így?
Próbálkozni kell, hogy ismerkedni tudj, ez teljesen igaz, de nem az elutasító személy barátainál.
#9 hidd el nincs, mert valamiért rengeteg csaj a baráti társosagom keresi. :) offoljam az összeset?
Bár ne lenne a megbélyegzés ilyen trendi.
#9 Jééé, már megint kiforgatod a szavaimat, meg sem lepődök...
Egy szóval se mondtan, hogy offolj ki minden csajt, ha odamegy. Viszont, ha neked oké az, hogy egy csajnak "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon te leszel a következő 3 barátod után, akkor még azt se offold ki, aki ezt csinálja.
Nekem is írt egy fél éve, akkor még nem érdekelt, így nem válaszoltam.
Egyébként mindegyik lány elutasította, ezért nem hiszem, hogy "csak arra menne", de semmi biztosíték arra, hogy ha valakivel összejönne, nem folytatná ezt
Külsőleg tetszik, meg olyan "izgalmasan unalmas", értitek
Még nekem? Inkább neki, hogy menjen oda ahhoz a valakihez, akitől akar valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!