Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek???
évfolyamtársam a lány, együtt óránk sajnos soha sincs..... Nagyon szép, mindig köszönök neki, többször megöleltük egymást (nem tudom, hogy jött neki, azóta se volt ilyen) . Mindig a barátnőivel van és kb ennyi. Beszélni , május óta hosszabban nem beszéltünk, ott is az osztálytársam beszélt vele és csatlakoztam.
Ja és 12. évfolyamosak vagyunk
Használj ki minden lehetőséget. Először ne úgy kezeld, mint férfi a nőt, hanem mint jónismerős évfolyamtársat. Beszélgess vele a szakmáról, az elképzeléseidről, hogy mi a véleménye. S hogy neki mia hosszú távú elképzelése.
És hogy van-e kedve elmenni X kiállítasra, Y színdarabra, Z koncertre elmenni legközelebb. Meséld el, mit olvastál utoljára. Hogy mi foglalkoztat, mi a hobbid szvmb
Szerintem írj rá. Nem olyan nehéz az. Mondok egy példát, amit például írhatsz neki:
Szia!
XY vagyok, az XY osztályba járok, tudod, a suliban már találkoztunk párszor, és mivel szimpatikus vagy szeretnélek jobban megismerni. Remélem nem vagy ellenére.
Ennyire egyszerű! :D Nem kell ráparázni, tegyél egy próbát, hogy ráírsz, aztán valószínűleg vissza fog írni, és elindul a beszélgetés. Majd ha megismertétek egymást valamennyire, akkor elhívod valahová.
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert, kitartást! :)
Ha van valami, írhatsz priviben, szívesen segítek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!