Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek ahhoz a fiúhoz aki bejön? De viszont nem tudom, hogy ő meleg-e
Ahogy az 1. tökéletesen írta, első az ismeretség kiépítése, ha megvan az összhang, közös érdeklődés, akkor lehet barátsággá alakul.
A többi (szexualitás, nemiség témája) majd csak utána jön.
Nem szabad elkapkodni, nálatok főleg nem.
Én tök ebben a cipőben járok. Szintúgy 11-ben.
Már fél éve próbálok közeledni, de nagyon fura, próbálok jó barátságot építeni de nem nagyon megy. Üzenetekre nem válaszol hogy talizzunk, személyesen meg gyorsan elterel. Egyszer taliztunk sulin kívül, meg elmentünk moziba de most nagyon nagyon fura lett és mogorva. Szerintem leesett neki hogy meleg vagyok, az én esetemben arra vetek, hogy nem akarja elfogadni hogy ő is az, de nem tom.
Neked mindenesetre könnyebb helyzetet kívánok! :)
Hááát azóta sem beszéltünk...
Már többször mosolyogtunk egymásra meg sokszor van olyan, hogy ránézek és ő elkapja a fejét szóval nem tudom hova tenni, de nem nagyon merek hozzá közeledni mert az osztály már 9.-ben levágta rólam, hogy meleg vagyok szóval ez ilyen nyílt titok. Olyan kis fura fiú mármint van olyan amikor tökre azt hiszem, hogy meleg de a haverjaival meg állandóan csajokról beszélnek szóval még nem nagyon értem. Lehet csak megpróbálja magában elnyomni és nem törődni vele vagy csak még ő sem tudja magáról, hogy ő micsoda és kicsoda. De viszont az is sokszor előfordult, hogy elment mellettem én mosolyogtam rá és ő mintha ignorált volna rám sem akart nézni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!