Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú azt mondja cuki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú azt mondja cuki vagyok többször is, akkor csak szimplán nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 22:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Egyébként ha egy fiú többször is mondta ezt neked akkor valószínüleg tetszel neki mert egy random idegen csajnak nem mondja azt hogy cuki vagy
2022. aug. 28. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok:D

A dolgaimat is cukinak tartja. Ismerem őt régebbről de sosem mertem oda menni hozzá, végül ő jött.

2022. aug. 28. 22:55
 3/6 anonim válasza:
100%
Akkor valószínű hogy tetszel neki
2022. aug. 28. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Bejössz neki. A pasik ilyen debil módon fogalmaznak. Azt mondja rád, hogy cuki vagy és aranyos, amitől te azonnal úgy érzed magad, mint egy nem nélküli plüsskutya, de neki mégis bejössz.
2022. aug. 28. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék, hogy tetszel neki.
2022. aug. 29. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, valószínű, hogy bejössz neki.
2022. aug. 30. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!