Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bűntudatom?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete ott aludtam baránőmnél és ő nadrágon keresztül kiverte nekem. Akkor nagyon jól esett, de utólag nagon erős bűnudatom van. 16 éves vagyok és a barátnőm is.2022. aug. 28. 18:27
1/8 anonim válasza:
Ugyan, miért?!
Butaság. Legközelebb vetkőzzetek le.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Sose írtam még ki kérdéstverre azcoldalra ezelött
2022. aug. 28. 18:54
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért, telefonról írtam
2022. aug. 28. 18:54
5/8 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Talán túl korainak érzed ezt?
6/8 A kérdező kommentje:
Két hónapja vagyunk együtt
2022. aug. 28. 20:21
7/8 anonim válasza:
A linkelt másik kérdésben is épp 2 hónaposak...
8/8 anonim válasza:
Szerintem sokaknál jelentkezik ez a nem megfelelő szexuális nevelés miatt.
A csapból is az folyik a fiatalok felé, hogy a szex az rossz, te még fiatal vagy hozzá meg tini terhesség meg nemi betegségek, fujj, magadhoz se nyúlj.
Pedig a nemiségnek egy teljesen természetes dolgonak kéne lennie, mindenkinek van rá igénye, nem mellesleg amúgy egészséges és csomó pozitív hatása van. Ha valóban ez okozza, akkor tudatosítás és idő szükséges hozzá, hogy átértékeld ezt a téves képet magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!