Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó bűntudatom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy srác, addig beszélgetek vele amíg ő is érezni kezd irántam valamit, aztán ha többet szeretne kínosan érzem magam és nem kell nekem többé. Szörnyű bűntudatom van, nem tudom mit csináljak, nem akarok ilyen lenni!2022. jan. 7. 17:11
1/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fontos infó hogy gyerekes tini hülyeségről van szó, vagy lehet nagyobb gondok vannak a háttérben.
2/12 anonim válasza:
Ne legyen. Ismert viselkedésforma, irodalmi feldolgozása Lope de Vega: A kertész kutyája c. színdarabja. A konc ugyan neki nem kell, de hogy más vigye el, azt nem tűrheti. De Carmen is akkor mellőzi Don Josét, amikor az már koslat utána.
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg kis lány vagy Kinövöd, én is csináltam ezt de kinotem
4/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok és már harmadszorra csinálom, hogy lehet ezen változtatni?
2022. jan. 7. 17:44
5/12 anonim válasza:
3x az meg semmi, majd ha ennek 20x lesz írd ki újra
6/12 anonim válasza:
Idővel majd kinövöd, csak arra vigyázz, addig ne bántsd meg nagyon a fiúkat.
7/12 anonim válasza:
#1 jol mondja. én fiúként folytatom ugyanezt a viselkedést, alkalmatlan vagyok hosszutavu kapcsolatokra, rendkivul melyre gyokerezik vissza a problema forrasa. nem megyek bele a pszichologiai reszebe, de roviden sulyos onbizalom/identitas hianya ami a rovidtavu kielegulesek hajszolasara tesz hajlamossa. narcisztikus szemelyisegzavarnak nezz utana
8/12 anonim válasza:
Ne bánts meg egyik fiút semmivel se! Valahogy változnod kell, hogy tetszik valaki, aztán utána nem kell!
Próbálj arra gondolni, hogy ilyen a viselkedéssel, nagyon megbánthattod a fiúkat!!
Aztán utána az is lehet, hogy nem lesznek az életedben! Változnod kell ez ügyben!
9/12 anonim válasza:
Ugyanez, csak én 19 vagyok.
Bár nekem azután alakult ez ki miután szakítottam az exemmel, nehéz újra párkapcsolatot kialakítanom mert nem akarok megint szakítást és szomorúságot.
10/12 simad válasza:
Nagyon gáz.... Egy csaj 5 hónapig szédített hasonlóan... Grat nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!