Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek én mindig túl mélyen egy kapcsolatban, és miért aggódom túl a dolgokat?
Folyton az van velem hogy ha randi előtt állok akkor napokig azon gondolkodom rlőtte hohy mit hogyan hol stb csinálak/csináljunk.
Szerintem is ez már sok és vellül nagyon szar érzés hogy folyton aggódok a barátnőmért.
Nem lehetne valahogy ezen egyhíteni ha elhagyni nem is?
Előre is köszönöm a válaszolóknak!
Teljesen természetes, mindenkivel így van bizonyos fokig. Aztán sokan gyorsan "leszoknak" erről teljesen automatikusan. Nálad ez nem történt meg.
1) Bízzál meg a lányban, bizonyos felelősséget neki is viselnie kell, úgy normális. Nem tartod őt okosnak?
2) Beszéld meg vele, Te túlaggódod a randi előtt a dolgokat, azért mert ő fontos Neked.
- kérdezzed meg, hogy meg van-e Veled elégedve? miben tudnál más lenni?
- hogyan tudnátok közösen valamit kidolgozni, hogy milyenek legyenek a találkozások?
Hidd el csodát művel, ha őszinte vagy egy lánnyal és nem a machot játszod.
1) Nem arról van szó hogy butának tartom, sőt, de ez neki még az 1. kapcsolata, ezért is bizonytalankodok.
2) Még igazából a kapcsolat elején vagyunk , szóval ilyet azért nem kérdeznék hogy meg vagy e velem elégedve.
Én teljes mértékben őszinte vagyok, elmondom ha tetszik valami vagy ha nem tetszik valami de ez más.
Mit csináljak?
1) Ha nem tartod "butának", miért nem beszéled meg vele ezt? Örülni fog hidd el.
2) Az "elején" nem lehet őszintének lenni? Hidd el egy lány is izgul, lehet ugyanúgy, ahogyan Te. Ő nem látja rajtad, Te nem látod rajta. Te vagy a férfi kezdeményezz.
Miért lenne ez "más", amikor döntő lehet a kapcsolatotokban? Mikor akarod elmondani? Amikor még 3-4-szer szenvedsz?
Sokszor a lányokra nagyobb hatással van az őszinte szó, mint bármi a világon. MOST van a probléma MOST kell megbeszélned vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!