Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szerettek jobban?
nekem egy lány azt mondta, hogy szerelmes belém. Aztán mondta, hogy legalább szexeljünk.
Nekem ez így nem jön benne, szeretem ha én indíttok!
Ha már kapcsolatban vagyunk akkor az elég ha látom, hogy érdeklem és odafigyel rám. Az ilyen kis apróságok mint a simogatás, bújás a semmiből nagyon aranyos tud lenni és azokat szeretem személy szerint.
Ha csak bejön valaki és nem vagyunk kapcsolatban még akkor ha felhívja magára a lány a figyelmem az imponáló tud lenni, például ha kimondottan velem akar beszélni és odajön. Ha kacsintani kezdene rám valaki pl egy házibulin vagy valami hasonlón akkor csak azt feltételezném, hogy le akar velem feküdni, szóval az nem lenne valami imponáló. 19/f
Apró dolgokkal. Mosolygás, nevetgélés vele stb. Nagy hatást azzal értek el nálam, hogy beszélgettek velem, érdekelte őket, hogy mit mondok, ilyenek. Egyszer egy lány csak úgy küldött nekem egy puszit és úgy meglepődtem(még ifjú titán koromban), hogy azt se tudtam ,mit csináljak. De nagyon tetszett. Sok sikert!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!