Fiúk! Mit szerettek jobban ha egy lány/nő tampont vagy betétet használ?
abban az időszakban szeretjük amikor egyiket sem használja :))
de amugy a tampon egészségügyileg kicsit aggályos.
Én azt, ha betétet. Vagy legalábbis azt is. Szerintem nem jó folyamatosan tampont használni, mert jobb az ilyesmit mielőbb kint tudni, viszont a tampon órákig bent van olyan vérrel telítve, aminek már rég kint kéne lennie. Valamint roncsolja a hüvely izomzatát is. Ezek az egészségügyi dolgok. De azért sem szeretem, mert nagyon kiábrándító, mikor a párom kihúz magából egy fél öklömnyi véres pacát. Arrol meg nem is beszélve, h elég illúzióromboló, mikor azt látom, h egy kék fonal lóg ki a kedvesem puncijából.
A betét sem épp szemet gyönyörködtető, de mivel valamit muszáj használni, így én azt tartom a kisebb rossznak. Ha sűrűn cserélgeti, akkor nem lesz olyan kellemetlen. Szoktam is momdani a páromnak, h ezen ne spóroljon, ne várja meg amíg megtelik, hanem amikor kezd kellemetlenné válni, h ott van cserélje ki egy újra. Ha 6 csomagot használ el, akkor annyit, csak ne érezze magát kellemetlenül emiatt! Nekem simán megér havi 5-6 ezret is az a pár csomag betét, ha ettől jobban viseli azokat a napokat.
Hál istennek szerencsém volt, mert a barátnőim többsége betétezett. Egy volt csak aki mindig tampont használt, de a vége felé annyit sikerült elérni nála, h legalább éjszakára ne dugja be magát....
Egyébként, csak h vissza kérdezzek: lányok, érdekel ez egyáltalán valakit, h a pasi melyiket szereti jobban, ha használjátok?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!