Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami bajom, ha estére...

Lehet valami bajom, ha estére bent hagytam a tampont?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok már vagy 10 órát bent volt.Már kicseréltem voln,de anyum bem engedi,hogy használja és idáig bent volt a fürdőbe.Tuti balhézott volna.Megértem,hogy tele van vegyszerrel stb.,csak hát nekem este nagyon kényelmetlen,hogy érzem ahohogy egész a hátamig csurog,véres lepedő.Tiszta olyan,mint egy gyilkossági helyszín.Másodszor van bennem tampon.Leheg belőle valami bajom?

Jah még egy kérdés:Hülyén fog hagzani és most r nagyon szégyellem,de amikor 9,10 éves voltam fedeztem fel a testem és érdekes volt odabent a lyuk.Ezért próbáltam mik férnek el benne.Ahogy néztem most magamnak nem nagyon látok ott semmi szűzhártyát.

Ha nőgyógyászhoz mennék és a doki látná,vagy rlső alkalomkor anyum bejön amit részéről meg is értel,mert hát első meg minden és ha mondanám,hogy maradjon kint tuti tudná,hogy valami gondom van.Nagyon nagy szégyen ez? Ha anyu megkérdezné,hogy volt e bennem már valami(majdnem mindent elmondhatok neki) mit mondjak?

2018. ápr. 3. 09:25
 1/5 anonim válasza:
80%
Mivel tárgyakat tettél magadnak fel. És még tampont is akkor szerintem már nincs szűzhártyád.
2018. ápr. 3. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ha túl sokáig bent hagyod életveszélyes problénákat okozhat (tss). Ha mindenképp tampont akarsz használni, cseréld gyakran, mert tényleg veszélyes.

A nőgyógyász miatt pedig ne aggódj, kiküldi anyukádat a vizsgálatkor, és utána csak annyit oszt meg vele, amennyit te megengedsz. Ha komoly probléma van, azt persze el kell mondania, de azt, hogy ép-e a szűzhártyád, nem fogja elmondani. Erre külön kérned sem kell.

Sok nőnek a szűzhártya a hétköznapokban is elszakadhat, pl sport közben. Ezért az orvos sem fogja tudni, hogy nálad mitől van. Mondd neki, hogy még szűz vagy, mert ebben az esetben máshogy vizsgál, jobban vigyáz rád. Nem fog rosszakat gondolni, ha a szűzhártyád már átszakadt.

Ne félj nem lesz gond, de a tamponra tényleg figyelj, nem viccből mondják. Vagy nézz utána az intim kehelynek, ami hasonlóan működik, de biztonságosabb, és akár 12 órán át bent hagyhatod.

2018. ápr. 3. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom.Rettentően megbántam.
2018. ápr. 3. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

- Nem lesz semmi bajod, nyugi

- A tampon nincsen tele vegyszerrel. Egyáltalán nincs benne semmiféle vegyszer. (A kék zselé csak a reklámban van.) Pamutból van.Amin ilyen kis szárnyas bigyó van, az meg műszál. De semmi vegyszer.

[link]

- A szűzhártyát nem baj, hogy nem látod, nem látszik. Van is rajta lyuk különben hol jönne ki a menstruációkor a cucc?

- Ha nőgyógyászhoz mész, udvariasan megkéri anyudat, hogy amíg megvizsgál, maradjon távol, vagy eleve mikor szólítanak, csak te menj be, ő meg várjon kint. Nem fog élőben közvetíteni az orvos akkor sem, ha az anyukád benn van.

- Ha anyu kérdezi, hogy volt-e már benned valami, mondd, hogy nem, vagy pedig oszd meg vele, hogy tampont használsz, és nincs vele problémád, tesi órán nagyon bevált.

2018. ápr. 3. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Tampont surgosen vedd ki, es beszeld meg anyukaddal, hogy tampont akarsz hasznalni, mert a betet kenyelmetlen. En 11 evesen mondtam anyumnak hogy gyulolom a betetet, tampont szeretnek. Nem mondom hogy orult neki, de valahogy beletorodott, mert belatta, feleslegesen tilt. Masodszor pedig a dokit abszolut nem erdekli megvan e a szuzhartyad, ugyanis ha valaki, o biztosan tisztaban van vele, mennyi mindentol kiszakadhat, kulonben is nem ujdonsag neki egy 14 eves lany vibratorral vagy barmivel, amitol nincs meg a szuzhartyaja. Es nem okoskodok, tapasztalat, en 15 evesen voltam eloszor dokinal, amikor szuz voltam, en is onkielegitettem mar es baratom is volt, aki megujjazott, szuzhartyam mar reg nem volt. Megsem gyanusitott meg amikor latta hogy nincs szuzhartyam, csak jelezte hogy igy mar ovatosan megvizsgalna. Anyukad meg maradjon kint, gondolom o sem szeretne ha valaki profilbol vegignezze ahogy ot vizsgaljak...
2018. ápr. 3. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!