Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk? Mit szerettek jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Mit szerettek jobban Karácsonyra, mi a kedvenc menütök?

Figyelt kérdés

Párommal együtt leszünk, gondoltam főzök neki.

De nem merem megkérdezni, mert akkor oda a meglepetés.

Valami hagyományos gondoltam.

2016. dec. 13. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:

a család a halászlevet..

én a mákos gubát :)

2016. dec. 13. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Két tál húslevessel indítok, aztán felfalok egy egészben sült malacot, desszertnek jöhet egy fél orosz krémtorta, a végén pedig lecsúszik egy egy Delirium Tremens-es partyhordó.

Most, hogy tudod, én mit eszem, ezt fogod készíteni a párodnak, csak mert én ezt fogyasztom? (Szerencséd, hogy nem főtt macskát vagy patkányburgert írtam. :D)

2016. dec. 13. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Számomra a húsleves, rántott hús krumplipürével és körte kompóttal tökéletes lenne :)
2016. dec. 13. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem csak varom az ötleteket.

A többség győz XD

Meg amit eltudok készíteni.

2016. dec. 13. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:

puhatolózz a családjánál. mi szokott lenni a karácsonyi menü, mit szeret a legjobban. az a biztos..

már csak azért is, mert pl van aki szenteste se eszik húst. van aki még halat se.. van aki meg pont a hússal tömi magát ;)

2016. dec. 13. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:

"A többség győz XD"

Jó, majd indítok kampányt, hogy az egészben sült malacra voksoljanak a népek! :D

2016. dec. 13. 22:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Szegény malac, nem lenne szívem bántani.
2016. dec. 13. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
nem bántani kell, megsütni.
2016. dec. 13. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy tál halászlé, rántott hús vagy sült ponty kukoricás rizzsel és tartár mártással vagy görög salátával (tudom, nem túl hagyományos de attól még finom) utána egy jó tiramisu és egy kis mézes kalács :D Ennél jobbat karácsonykor én el sem tudnék képzelni :D
2016. dec. 13. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi srácok. Lassan összeáll.

Találtam egy klassz sütit is már :)

2016. dec. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!