Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék leszokni vagy...?
Sziasztok!
17 és fél éves srác vagyok...
Szóval most van egy lány aki nagyon tetszik nekem a suliból és szerelmes is vagyok belé, de számtalanszor előfordult már, hogy tetszett egy lány a suliból vagy ismeretség körömből.
Ezzel nincs is semmi baj, mert ugye én is "férfiből vagyok".
De tisztában vagyok a körülményekkel az adottságaimmal nem vagyok valami "szép sütemény"
. Tudom tudom, magabiztosság nem ócsárolni akarom magamat nem sajnáltatni és tisztàban vagyok magammal.
Ezért nem próbálok udvarolgatni senkinek, amit nem is tettem sosem egy lányal sem beszéltem még se chatben mármint ismerkedés alapon.
Nem én vagyok a legrondább nem tartom magamat rondának inkább ilyen kozepesnek, de vannak nálam sokkal jobb képuebbek, stílusuak stb.....
És az lenne a kérdésem, hogyan tudnék erről leszokni, hogy bele szerelmesedek valakibe, mert semmi értelme mert ugysem teszek semmit megvagyok ígyis csak néha zavaró, hogy mindig arra gondolok aki tetszik holott tudom ugysem lépek semmit?
kezdj el rendszeresen sportolni.
egyrészt az farag rajtad, másrészt sikerélményhez jutsz, és levezeted a stresszt...
ill. kezdj el komolyan nyelvet taanulni, akkor külföldiekkel is ismerkedhetsz, és mindig jó pont, ha vki okos.
olvass szépirodalmat, vannak olyan ifjúsági regények, amik hasonló sztorikat dolgoznak fel, mint amiben te is vagy.
pl. Adrian Mole titkos naplója - Sue Townsend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!