Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok leszokni erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok leszokni erről?

Figyelt kérdés
Ha elkezdek randizgatni egy lánnyal, én nagyon meg szoktam szeretni (tudom hogy nem szerelem) a másikat. Utána meg rettentő rossz érzés ha ő nem úgy érez és vége. A többieknél azt látom hogy elég "leszarom" alapon állnak ehhez az egészhez. Én hogy tudok ilyen lenni? Nem azt mondom hogy nem akarok szeretni, de idegesítő hogy mennyire bele élem magamat a dolgokba fiú létemre.
2018. okt. 17. 10:33
 1/1 anonim válasza:

Szia!Tudod,először én is ilyen voltam,és nagyon túlgondoltam mindent,aztán amikor a fiú aki "tetszett" szerelmet valott nekem,valahogy megfogadtam,hogy miatta nem fogok sírni,és nagyon sokáig,miutána fiú elment,nagyon sokáig nem tudtam sírni,bármennyire is akartam...Most van 2018.10.17 egy évvel ezelőtt tettem meg ezt a fogadalmat,és már szeptemberben,valahogy kicsordultak az első könnycseppeim,azóta vagyok az ilyen "pont leszarom" típus,mert hogy ha valaki elmegy az életedből úgy is jön más aki a helyébe lép...

Remélem azért valamennyit tudtam segyteni... :)

2018. okt. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!