Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak..?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak..?

Figyelt kérdés

Huuh hol is kezdjem.

Mindössze tizenegy éves korom óta sok a mentális problémám sajnos nyomai is maradtak, sok. És mire a több éves fájdalmon túl teszem magam... Nagyon közel kerültem egy srác hoz aki.. Rákos. Pont az esetem és én tényleg... Azt hittem minden jó lesz de miután ezt megtudtam, össze vissza eszek egyszer mindent egyszer semmit. Nem tudok másra gondolni, nem tudok aludni. Én csak boldog akarok lenni annyira elegem van a rengeteg sírásból nem akarom hogy megint ugyanolyan legyek. Próbálom valahogy elfogadni a tényt de nem megy. Nagyon fáj és pontosan jól tudom hogyha osszejovunk, már pedig azt mondtam neki így is bele megyek.. Akkor egész végig csak erre fogok tudni gondolni és sokszor, nagyon sokszor fogok sírni. Ha elvesztem akkor pedig még rosszabb lesz. És jajj istenem én ezt nem bírom miért kell ilyen nagy döntést meghoznom, nem tudom mihez kezdjek. Annyira fáj.

De tudnánk egymást támogatni és szeretni. De nagyon bizonytalan vagyok. Miért kell velem ezt csinálni, miért? Nem tudom, nem tudom mi legyen. Ha azt mondom neki hagyjuk az egészet lehet hogy annyit sem fog megélni amennyit az orvosok jósolnak.. Ha vele maradok, mentálisan végig teljesen kileszek aztán ha vége.. Depresszióba esek.

Én tényleg nem tudom..

Nagyon remélem tud valaki bármi tanácsot adni mit tegyek?

2022. aug. 21. 04:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha a helyemben lennél mit tennél?
2022. aug. 21. 04:04
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Biztosan meg fog halni, vagy mi a helyzet?

Amúgy nem tudom én mit tennék.. De szerintem azt akarnám hogy csak barátok legyünk, aztán ha annyira megvan a kémia akkor max barátok extrákkal xd de azért összejönni vele szerintem nem lenne jó ötlet. Én is kb 14 éves korom óta küzdök komolyabb mentális problémákkal, és tudom milyen sérülékeny vagyok, szóval inkább megkímélném magam az ilyesmitől.

Az össze-vissza evés nem jó, én is csinálom néha, próbálj rá figyelni, ha normálisan eszel akkor az is hozzájárul hogy jobban érezd magad. Ugyanígy az alvással, mert úgy látom te se nagyon alszol rendesen.

2022. aug. 21. 05:55
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Először is remélem jársz pszichológushoz!

Szerintem nem kellene ebbe belekezdened, már a leírásból érezhető, hogy így is több a problémád, mint amennyivel meg tudsz birkózni, nem hiszem, hogy jót tenne, ha még többet vennél magadra.

2022. aug. 21. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne jöjjetek össze, mert annál jobban fog fájni, ha elmegy...

Durván hangzik, amit írok, de foglalkozz vele kevesebbet és csak akkor legyél mellette, ha már végstádiumban van, mert különben nem fogod tudni elengedni.

Egyébként az biztos, hogy menthetetlen?

2022. aug. 21. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 9% a túlélési esélye.

Nem járok pszichológushoz de nem is szükséges jelenleg ez az egyetlen problémám nincsenek rossz gondolataim túl vagyok azon a szakaszon szerencsére.

Kemoval 4 évet élhet még maximum.

2022. aug. 22. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigyellek. Vagy azt csinálod, hogy vele maradsz és az utolsó 4 évét megpróbálod boldoggá tenni, úgymond részben sajnálatból, bár ezt ő tuti észrevenné. Másrészt azt is megteheted, hogy kilépsz az életéből, de benne van a pakliban, hogy egész életedben lelkiismeret furdalásod lehet és úgy érezheted, hogy cserben hagytad őt. Azt tanácsolom, hogy a két opciót gyúrd össze. Találkozz vele kevesebbet, éld tovább az életedet, de persze a végső stádiumban legyél mellette, mint barát. Sajnos mindhárom opció nagyon fájdalmas lehet a számodra, főleg, hogy mentálisan nem vagy egészséges. Kitartás.
2022. aug. 24. 13:52
 7/9 NTBS ***** válasza:
Itt nem lehet jó tanácsot adni, sajnos.
2022. aug. 24. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
8-as Hát persze, egy eleve mentális gondokkal küzdő lánynak ez nagyon szép emlék lesz. Úgy 20-30 évig, amíg kilábal belőle.
2022. aug. 24. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nincsenek jelenleg mentális problémáim :)
2022. aug. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!