Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ráírni a lányra. Félek, hogy nagyon elrontom,mit csináljak?
Figyelt kérdés
A Facebook-on láttam meg, igen, tudom, hogy az nem társkereső,de ez most nem az a kategória, hogy kéne már egy csaj, ő jó lesz. Szoktam rá gondolni, folyton nézem a képét. Instán sajna nem követett vissza, pedig úgy gondoltam, hogy kezdésnek egy képéhez írok valamit, nem pedig egyből ráírok. Nagyon szép lány,de speciel ez nem érdekel annyira:mert a Facebook-on régebbi képei is vannak kint, amikor még nem sminkelt (most szerintem tuti sminkel), más volt a hajszíne, és azokon is gyönyörű számomra, tudom, hogy ez most nyálas,de a szemein keresztül úgy látom/érzem, hogy nagyon kedves lehet, és gyönyörű lelke van. Nem merek ráírni. Gyakorlatilag idegenek vagyunk egymásnak. Az adatlapján vagy min láttam kettő közös sorozatot,de ez szerintem hülye téma lenne elsőre (amúgyis véget értek már),az a baj, hogy valószínűleg az összes lány olyan fiúkból indul ki,akik valószínűleg bunkóznak,vagy nem tudom, mondjuk értem én, hogy egy idegen közeledésével nehéz lehet elsőre mit kezdeni. Ráírjak?2022. júl. 20. 14:59
1/24 anonim válasza:
Bátran. Nem tudsz veszíteni. Nálam más a tészta. Én mit nem adnék ha egy ilyen tetszene
2/24 A kérdező kommentje:
Sajna tudok veszíteni, hatalmasat. Köszi a választ. ✌️
2022. júl. 20. 15:18
3/24 A kérdező kommentje:
És még annyi: mármint örülnél neki,ha egy ilyen lány tetszene neked?
2022. júl. 20. 15:27
4/24 anonim válasza:
az élet olyan mint domino, ha nem egymásra valók, lépni kell tovább, a pletyka csak 3 napig tart.
5/24 anonim válasza:
Mit veszíthetsz azzal, ha ráírsz? Szerintem max egy kis önbizalmat.
6/24 A kérdező kommentje:
De összetörnék. Szeretem őt.
2022. júl. 20. 16:55
7/24 anonim válasza:
Ez nem szerelem, csak rajongás egy elképzelt ideálért.
8/24 A kérdező kommentje:
És te mégis honnan veszed ezt? Azért hagy érezzem már jobban én az érzéseimet...
2022. júl. 20. 17:47
9/24 anonim válasza:
#8 Onnan lehet tudni, hogy szerelmes csak személyiségbe lehetsz, egy kinézetbe nem. Jelenleg ez csak egy tetszés, semmi egyéb.
10/24 anonim válasza:
Igaza van a 7-es válaszolónak. Soha nem beszéltél vele, csak látásból ismered Facebook-ról. Azért vagy annyira oda érte, mert szép, és te már valószínűleg elképzelted, hogy milyen a személyisége stb, de a valóságban lehet annak pont az ellentétje. Ezt úgy mondom, hogy én is rajongtam egy srácért, akit csak látásból ismeretem közel 3 évig, de most visszanézve az csak egy crush volt. Azt ajánlom írj rá, online azért mégis könnyebb, mint élőben. Ha kell segítség, akkor nyugodtan írj, szívesen segítek. L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!