Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek ráírni a lányra....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ráírni a lányra. Félek, hogy nagyon elrontom,mit csináljak?

Figyelt kérdés
A Facebook-on láttam meg, igen, tudom, hogy az nem társkereső,de ez most nem az a kategória, hogy kéne már egy csaj, ő jó lesz. Szoktam rá gondolni, folyton nézem a képét. Instán sajna nem követett vissza, pedig úgy gondoltam, hogy kezdésnek egy képéhez írok valamit, nem pedig egyből ráírok. Nagyon szép lány,de speciel ez nem érdekel annyira:mert a Facebook-on régebbi képei is vannak kint, amikor még nem sminkelt (most szerintem tuti sminkel), más volt a hajszíne, és azokon is gyönyörű számomra, tudom, hogy ez most nyálas,de a szemein keresztül úgy látom/érzem, hogy nagyon kedves lehet, és gyönyörű lelke van. Nem merek ráírni. Gyakorlatilag idegenek vagyunk egymásnak. Az adatlapján vagy min láttam kettő közös sorozatot,de ez szerintem hülye téma lenne elsőre (amúgyis véget értek már),az a baj, hogy valószínűleg az összes lány olyan fiúkból indul ki,akik valószínűleg bunkóznak,vagy nem tudom, mondjuk értem én, hogy egy idegen közeledésével nehéz lehet elsőre mit kezdeni. Ráírjak?
2022. júl. 20. 14:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokszor voltam ilyen helyzetben, a legutóbbi pár napja volt. Ha tényleg oda vagy érte, akkor nem fogod kibírni főleg hogy ott a lehetőség. Legrosszabb esetben nem válaszol, akkor elkezdheted a továbblépést. A legjobb ha ráírsz. Azon kívül hogy csalódsz, tényleg nem veszítesz semmit.
2022. júl. 20. 19:46
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Van egy mondás: Aki mer, az nyer.:)
2022. júl. 20. 20:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá. Semmit nem veszíthetsz.

A legrosszabb, ami történhet, hogy nem válaszol. (Valószínűleg napi szinten kap hasonló "szia mizu?" üzeneteket)

Az, hogy hogyan néz ki a facebookos, instás képeken semmit nem jelent.

Attól hogy, cukinak, aranyosnak néz ki, még lehet egy gonosz, beképzelt suttyó vagy akár pszichopata is.

A lelkét majd csak a szavaiból és a tetteiből fogod megismerni, ha eljut odáig a dolog.

2022. júl. 20. 22:44
 14/24 anonim válasza:

Írj rá, hisz az előző hozzászólásokat is ismételve én is csak azt tudom mondani hogy nem veszíthetsz! Ismerkedj vele, nem muszáj, sőt ne is egyből személyes témákat hozz fel.

Hidd el, én is ilyen vagyok és az a baj hogy én tudok sok tanácsot adni csak ez magamra nem érvényesül soha, de ha bármi segítség kell, akkor nyugodtan írhatsz :)

2022. júl. 23. 17:37
 15/24 Nikixx0 ***** válasza:
100%
Írj rá nyugodtan, legyél laza de foglalkozz a lánnyal, esetleg ha találkoztok vegyél neki virágot és nyert ügyed van:D
2022. júl. 26. 20:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Még szép, hogy vennék neki virágot. Pont az a baj, hogy túlságosan is kedves vagyok, alapjába véve ilyen ember eleve. Szenvedek is miatta. :( Ez manapság nem előny.
2022. júl. 26. 23:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy halad azóta az ügy? :)
2022. szept. 25. 10:41
 18/24 A kérdező kommentje:
#17 Szia! Tegnap volt a szülinapja. Felköszöntöttem és azóta meg várok. Július végén még ráírtam,de nem jött válasz. Gondoltam, hogy ha a két hónappal későbbi szülinapjáig nem múlik el, akkor tuti szeretem, és így van. A baj csak az, hogy semmi válasz.
2022. szept. 25. 11:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez max. plátói szerelem, fellángolás, nem is ismered.

Engedd el haver, mert csak megkeseríti az életedet.

Nekem is volt ilyen tiniként és emiatt egy csomó másik lány közeledését elutasítottam, ami így visszagondolva hatalmas hülyeség volt.

2022. szept. 25. 11:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy el kellene engednem,de nem tudom, és nem is fogom.
2022. szept. 25. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!