Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel végül is azt akarta kifejezni, hogy érez irántam valamit?
tavaly érettségiztem, de tartottuk a kapcsolatot még idén is, de csak neten keresztül.
sok mindenről beszélgettünk, az élet kisebb és nagy dolgairól, de végig magázódva.
neki van párja...
végül most lezártuk a kapcsolatot, azt mondta, hogy továbbra is fontos leszek a számára, de nem folytathatjuk tovább ezt, és szeretettel fog rám emlékezni.
de nem is történt köztünk soha semmi... nekem közben néhány hónapig barátom is volt egy korombeli srác, erről ő tudott. a szakításról is.
tudja, h. épp senkim nincs.
sokat gondolkoztam ezen, amit búcsúzóul mondott, és jól értem, hogy ezzel végül is azt mondta el burkoltan, hogy valami többet érez, és amiatt kell befejezni? én sosem mozdultam rá, vhogy tabu, mert tanárom volt, meg a korkülönbség.
szeretném jól érteni, amit mond, kértem, fejtse ezt ki bővebben, de nem reagált.
remélem, nem csak szexuális értelemben fantáziálgat rólam, vagy nem elsősorban erotikus színezetű, ha rám gondol.
bár zavarba ejtett a 2 évvel ezelőtti, szexet érintő kérdése, és az jutott eszembe, ő is csak ffi., de utána sosem éreztem, h. szexuálisan ki akarna használni.
illetve volt még egy eset tavaly, mikor megjegyezte, ha tudnám, h. a férfiak fantáziájában hogyan jelenek meg, megdöbbennék...
ezt sem tudtam mire vélni, ezt a többes számot (ffiak), meg hogy mire céloz, tudtommal nincs is közös ismerősünk, de ha van is, nem hiszem, h. azt vitatják meg, kinek hogy szerepelek a fantáziájában.
ekkor villant be először, h. esetleg foglalkoztatom őt, és fantáziál rólam...
Ez burkolt utalas,celzas hogy dögös vagy, szexi. A vonzó nőkre a ferfiak tobbsege ugy gondol hogy demegbsznam, de jo lenne meztelenul latni stb stb.
Tehat kb eufemizalta azt hogy vonzó vagy es a pasik tobbsege megdugna mert vonzó vagy.
13 teljesen átlagos vagyok!
de akkor ebbe ő saját magát is beleértette?
Nezd, az hogy szerinted atlagos vagy az egy dolog. Manapsag a tobbseg inkabb kishitu magaval szemben. Siman lehetsz te mondjuk egy top csaj ugy hogy te magad atlagosnak gondolod.
Nyilvan beleertette sajat magat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!