Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal hogy a lányok az alábbi jelzőkkel az utcán leszólítanak, a tetszésüket akarja kifejezni? Vagy sima incselkedés? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sokszor ha megyek az utcán,tömegközlekedésen,akkór beszól egy pár lány hogy "de cuki vagy,de édes vagy,de drága vagy" aztán vihognak,nem tudom hogy ez most gúnyolódás vagy tetszés kifejezés.Mert alapjáraton(mégha a sármos markánst nem is),de egy helyes vagy valami jobban esne,ez olyan "kiskutyás" érzést kelt bennem.Egyébként olyan kisfiúsabb arcú vagyok,a hajam hullámos.
Válaszokat köszönöm!
17/F
2017. júl. 6. 11:03
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy cuki vagy. Az is pozitív jelző :)
2/7 anonim válasza:
Jesszus, vannak ilyen lányok? Akárhogy is gondolják, mind2 elég szánalmas. Az egyik lehetőség ezért, a másik meg azért.
3/7 anonim válasza:
Nekem a melóhelyen 2 egymástól teljesen független, más részlegen levő csaj is mondta már rám, hogy cuki vagyok. Nekem viszont hozzád hasonlóan nem esik jól. Ha ismerkedni szeretne, akkor azt próbálja, ne ilyen szavakkal dobálkozzon. Elvileg valami pozitívum felőlük, de nekem negatívum.
4/7 anonim válasza:
Nyugi, kérdező. Ronda srácra nem mondanák hogy cuki :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:DEgyébként nyílt rákérdezéskor pozitívak a visszajelzések,de ezt az édes,cuki,drága,triót nem tudom hova tenni,a lényeg hogy nem negatív,bár erről lehetne vitatkozni:D
2017. júl. 6. 13:16
6/7 anonim válasza:
A lányok szótárában ez azt jelenti, hogy szép, helyes, és számunkra ezt valamiért könnyebb kimondani, mint direktben azt, hogy ,,szép vagy" :)
(Ha így random mondják neked, az valszeg azért van, mert a lánynak a társai azt mondták, hogy ,,úgysem mered". És erre az meg csak azért is leszólít vkit. Tapasztalatból mondom :) )
(L)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,ez azért egy nagy plussz nekem ezen megszólítások jövőbeli kezelésében:D
2017. júl. 6. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!