Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mennyire gáz, ha sportnál az ujjatlanomnál látszik, hogy sima melltartó van rajtam, nem sport?
a sportoláshoz vett ujjatlanomnál oldalt kicsit kilátszik a melltartóm és anya szerint nagyon gáz, hogy lehet látni, sima melltartó és nem sport.
szerintetek ez mennyire gáz?
vagy egyáltalán észreveszitek az ilyet? :D
(azért kérdezem a fiúktól is, mert fiúk is járnak edzésre, nem csak lányok :D )
kort és nemet is légyszi :)
Hát én elég sokat sportolok és nem a melltartót nézem de nemhiszem hogy annyira gáz lenne, nem olyan egetverően drága egy sportmelltartó se azért de hidd el aki akar basztatni (lány) mert irigy az ezzel fog
16/f
Ha látnám is a melltartót, valszeg eszembe se jutna, h ezen most miért nem sportmelltartó van. Szerintem ezzel minden más fiú is így van. Esetleg a lányok szúrhat szemet, de az ő nevükben nem tudok beszélni.
F/21
1. Tényleg nem olyan drága a Sportmelltarto, van is, de csak azt felvenni nem szeretem 😁
Szóval ha fel is veszem, biztos, hogy a simára veszem majd rá 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!