Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel végül is azt akarta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel végül is azt akarta kifejezni, hogy érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

tavaly érettségiztem, de tartottuk a kapcsolatot még idén is, de csak neten keresztül.

sok mindenről beszélgettünk, az élet kisebb és nagy dolgairól, de végig magázódva.

neki van párja...

végül most lezártuk a kapcsolatot, azt mondta, hogy továbbra is fontos leszek a számára, de nem folytathatjuk tovább ezt, és szeretettel fog rám emlékezni.

de nem is történt köztünk soha semmi... nekem közben néhány hónapig barátom is volt egy korombeli srác, erről ő tudott. a szakításról is.

tudja, h. épp senkim nincs.

sokat gondolkoztam ezen, amit búcsúzóul mondott, és jól értem, hogy ezzel végül is azt mondta el burkoltan, hogy valami többet érez, és amiatt kell befejezni? én sosem mozdultam rá, vhogy tabu, mert tanárom volt, meg a korkülönbség.

szeretném jól érteni, amit mond, kértem, fejtse ezt ki bővebben, de nem reagált.

2022. aug. 17. 00:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, de ha tetszel is neki se menj bele, mert nálad is ezt fogja csinálni egy idő után.
2022. aug. 17. 00:24
 2/15 A kérdező kommentje:

nem mentem bele semmibe, hiszen ő végig nem is mutatta, hogy akarna bármit.

én csak szeretném helyesen értelmezni, amit írt.

nem lehet, hogy félreértjük?

2022. aug. 17. 00:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom, hogy táplál érzéseket irántad.
2022. aug. 17. 01:02
 4/15 A kérdező kommentje:

3

kifejtenéd, hogy számodra ez mitől ilyen egyértelmű?

akkor hogy lehet, hogy közben semmi ilyen nem történt?

csak nagy beszélgetések voltak...

2022. aug. 17. 01:10
 5/15 anonim ***** válasza:

3as vagyok

Számomra a szavai teszik egyértelművé. Nem nagyon tudok bármi más érvet kitalálni, hogy egy ilyen üzenetet írjon valaki egy nőnek.

Nem minden férfi az érintésre alapozza a szeretetet. Vannak különféle szeretetnyelvek (minőségi idő, érintés, szavak, szívesség, ajándék). Lehetsőges, hogy az övé a szavak vagy esetleg a minőségi idő, ennél fogva pedig nincs szüksége arra, hogy bármi is történjen köztetek ahhoz, hogy úgyérezze hogy szeret, illetve, hogy szeretve van.

Attól függetlenül, hogy a te szemedben semmi nem történt köztetek, lehet, hogy neki a beszélgetéseitek igenis sokat jelentenek és emiatt az is megeshet, hogy ő már többször elgondolkozott azon, hogy mi is lehetne köztetek. Lehetséges, hogy ő maga is csak most kezd ráébredni erre, megijedt és bűntudata támadt, majd mivel nem szeretné elrontani a házasságát gyorsan, egy üzeneten keresztül a lehető legkorrektebb módon próbált lezárni mindent.

2022. aug. 17. 01:32
 6/15 A kérdező kommentje:

6-ös, nekem is sokat jelentettek a beszélgetéseink, és megszerettem... éppen ezért esett rosszul, h. hirtelen lezárta velem ezt az egészet.

én mély emberi szeretetet és kötődést érzek iránta, elég nehéz volt az életem az utóbbi évekbe, és ezekről mind tudtam beszélni neki.

de össze vagyok zavarodva, mert akkor, amit ő érez irántam, az inkább szerelemféle? mert azt mondta, hogy ennek gondolati szinten kell maradnia.

hogy szeretettel gondol rám, de ennek gondolati szinten kell maradnia.

nem tudom, mit akarhatott ezzel pontosan kifejezni? ha sima emberi szeretetet érez irántam, az szerintem nem bűn, és annak nem kéne megrekednie gondolati szinten.

2022. aug. 17. 01:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Azt hogy szerelmes e nem lehet tudni, de az biztos, hogy többet érez sima szeretetnél. Valószínű, kettőtök gondolata magot vetett benne, de az agya gyorsan kapcsolt és nem akarja hogy a mag ki is csírázzon
2022. aug. 17. 01:50
 8/15 A kérdező kommentje:

7

ugyanakkor azt is mondta, továbbra is gondolni fog rám...

nem tudom, hogy ez miért jó neki? nekem biztos nem jó, nehezebb elengednem, mert tudom, gondol rám... és miért gondol még eztán is rám, ha nem akar semmit? sztem a párjával szemben sem okés, h. ő más nőre gondol, magát is kínozza vele, és most már engem is.

de hallod, amíg te most ezt nem írtad, h. ő kettőnkben gondolkodhatott korábban, nekem ez eszembe sem jutott...

2022. aug. 17. 02:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Csak azt írom le, amit én látok. Egyedül ti ketten ismeritek beszélgetéseiteknek minden részletét, én csak külsős szemmel tudom elmondani, hogy mit látok.

Azzal hogy leírta, hogy gondolni fog rád, érezteztetni akarta, hogy nem fog elfelejteni, valószínűleg mert nem tud elfelejteni.

A párjával szemben meg hát nyilván nem okés és ezt tudja ő is pont ezért szeretne véget vetni annak, ami köztetek van.

2022. aug. 17. 02:24
 10/15 A kérdező kommentje:

2 évvel ezelőtt történt az, amikor még tanított, hogy:

1. nagyon finoman kipuhatolta, épp járok-e valakivel.

de nem direkt kérdezett rá, hanem megjegyezte, h. kéne mellém valaki, akivel egymásra kattanunk...

erre én nem kapcsoltam rögtön, és tök őszintén elmondtam neki, h. épp nem járok senkivel.

2. mikor aztán pár hónappal később mégis lett vkim, elmondtam neki.

nem gratulált.

megjegyezte, hogy a szerelem zsákutca... aztán ez a kapcsolatom hamar véget is ért...

3. ill 2 éve szóba került egy beszélgetésünkben a szexualitás, ezt én hoztam be mint témát, de tudományos igénnyel, h. mennyire hiperszexualizált társadalomban élünk.

erre ő megkérdezte tőlem: és fontos a szex?

mire én: úgy érti a tanár úr, hogy nekem, személy szerint fontos-e a szex?

erre ő: igen!

én: hát, nem annyira... (zavarba jöttem)

erre ő: nekem sem fontos... egy jó beszélgetést, az önzetlen szeretetet többre tartom.

és ennyi, ez volt ami talán kicsit többről szólt.

nem tudtam már akkor sem, és most sem, hogy ezeket miért kérdezte tőlem, vagy hogy erről mit gondoljak?

2022. aug. 17. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!