Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti mit szóltok a széles...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szóltok a széles derekú lányok bejonnek-e nektek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 07:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A túlsúly nem ott kezdődik amikor már 100+ kg valaki.

Ha valaki nem mozog rendszeresen és nem figyel a kajálására az el fog hízni előbb-utóbb.

Igenis gyermekkortól kellene foglalkozni már ezzel. Ha nem épül be az egészséges életmód a mindennapi rutinodba az később nagyobb problémát fog okozni.

Lehet, hogy huszonévesen még csak széles derék, de 30 után már töltöttgalamb, 40 évesen meg már kölyökbálna lesz az eredmény. Aztán jönnek az ízületi problémák, a vérnyomás gond, a cukrosság, a szívproblémák. Aztán elhagyja a férje, nem lesz sikeres a mindennapi életben, végül dagadt macskás néniként fog egyedül élni, miközben utálja az egész társadalmat, mert milyen kirekesztő és szexista.

Az a sok incel, meg léleksimogató aki itt olyanokat ír, hogy szexi így is, meg legalább van mit fogni rajta az hihetetlen károkat okoz az elhízásra hajlamosoknak azzal, hogy elhiteti velük, hogy így is szépek, kívánatosak, nincs itt semmi baj.

Ez egy ordas nagy hazugság.

A kövér lányoknak nem arra van szüksége, hogy babusgassák a lelküket, hanem arra, hogy motiválják őket a sportos életre. Hogy ne akkor kelljen fogyózni, zsírleszívni, meg gyomorgyűrűzni amikor már borzasztóan nehéz bármit tenni, hanem meg kell előzni a problémát.

2022. aug. 15. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem.
2022. aug. 15. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

A széles DEREKÚ - az a kövér.

A széles CSÍPŐJŰ lány az a nőies.

2022. aug. 15. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem még bejöhet, attól hogy széles a dereka. Igazából az összkép számít. Tehát így annyira nem is tudok véleményt alkotni, mert nem látom.
2022. aug. 15. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Basszus, semmi köze a súlyhoz. Átlagos, vékony súlynál is látszik, ha valakinek szélesebb a dereka, oszlop, fa alkatú magyarul, nem homokóra, illetve körte, alma akatot örökölt. Nekem is széles, alig nagyobb a csípőm, szinte egybe van, ha soványabb vagyok, ha kövérebb vagyok akkor is. Nekem a fenekem is kisebb, hiába tornázom, soha nem lesz olyan mint Jennifer Lopeznek.
2022. aug. 15. 15:32
 16/16 anonim válasza:
Igen, bejönnek.
2022. szept. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!