Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti mit szóltok a széles...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szóltok a széles derekú lányok bejonnek-e nektek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 07:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha a dereka széles és amúgy nem elhízott/elhízásra hajlamos akkor bejön.
2022. aug. 15. 07:30
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Engem taszít a kövérség.
2022. aug. 15. 08:00
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen, bejönnek! :)
2022. aug. 15. 08:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Az nem kövérség, hanem örökölhető, mint a szem szín vagy arc forma :)
2022. aug. 15. 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

#4: Hát persze. Pont ahogy sokak szerint kövér lány sincs csak arányosan telt, meg töltöttgalamb alkatú.

Attól, hogy valamit nem nevezel a nevén, még valós dolog.

A derék vastagságába a medencecsont csípőlápátjának szélessége már pont nem szól bele. Ellenben az alhasi zsírlerakódás annál inkább.

De ha neked úgy kellemesebb, akkor nyugodtan élj abban a tudatban, hogy ez öröklött dolog.

2022. aug. 15. 08:51
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem. A csípője legyen széles, a dereka vékony. Az bejön😋
2022. aug. 15. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Jajj kisfiam, tudom hogy nem láttál még sok nőt életedben, de olyan is van ám hogy egy lánynak tök egészséges alkata van, vagy még sportos is, más olyan testzsírszázalékkal meg edzettségi szinttel full homokóra, aztán neki meg egyszerűen alig van valami dereka. Igenis beleszól a genetika.
2022. aug. 15. 09:15
 8/16 A kérdező kommentje:
#5 Nem mondom , hogy nincs teltebb lány mert van , de az már betegség is egyben, amikor már túlsúlyos és komoly beavatkozás szükséges. De ahogy az utánad szóló is mondta van, hogy nem lehet eltűntetni mert örökölhető, esetleg ha megmuti magát az illető és akkor nem lesz többé széles csipoje.
2022. aug. 15. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincs ezzel semmi gond, mindenki úgy szép ahogy van. El tudnék fogadni egy ilyen lányt, feltéve ha ő is elfogadja magát és nem panaszkodik állandóan a kinézetével kapcsolatban.
2022. aug. 15. 10:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Azert tettem fel a kérdést mert, nekem homokora alkatom van, és egy pici hasam is van de nem vagyok kövér, nem utálom magam.
2022. aug. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!