Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg mindig bejonnek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg mindig bejonnek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel nem olyan regen elkezdtem beszelgetni. Lajkolt, en is lajkoltam, sokszor irkaltunk, tartalmasak voltak a beszelgetesek, elmondtunk nagyon sok mindent egymasnak. Csak aztan meguntam, h soha nem kerdezi meg, h mikor jonnek ossze vele, kozbe kiszerettem belole. Aztan az elmult idoben eszrevettem, h nagyon megbamulnak a haverjai es kozos baratok altal a srac tajekozodik az eletemrol. Ezt onnan tudtam meg, mikor osszefutottam vele valamelyik nap, megalltunk beszelni egy par szot, h mi tortent velunk, miota nem beszeltunk, regebbi dolgokat is kerdeztunk es veletlen belekerdezett egy nemolyan regen velem megtortent dologba, aztan mikor rakerdeztem honnan tudja, elpirult es terelte a temat. Egyik baratnomnek tetszik az a srac (miatta IS lemondtam a sracrol), de miota kuldi felem a srac ezeket a jeleket, a lany elegge bunko es lekoptatos velem szemben, pedig elotte tok normalis volt. Ez most azt jelentene, h meg mindig erez irantam valamit?
2019. nov. 12. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem még mindig tetszel neki.
2019. nov. 12. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, a srác még mindig oda van érted, csak nem meri bevallani. Küldj felé jeleket, hátha bátrabb lesz.. ha pedig nem, próbáld te elhívni valahová! :)

A barátnőd pedig szintén látja ezt, emiatt féltékeny.

2019. nov. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!