Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejonnek az ilyen fiuk?
Figyelt kérdés
Magas kb 185 cm magas vagyok, vekony, viszonylag izmos (ha irtok kort kuldok kepet)2019. nov. 1. 17:56
2/9 A kérdező kommentje:
Indokolnad esetleg?
2019. nov. 1. 18:05
3/9 anonim válasza:
mert ennyiből lehetsz sz*r ember, aki egy stalker
magasságod meg a kinézeted nem nagyon számít
4/9 A kérdező kommentje:
*külső alapján
2019. nov. 1. 18:11
5/9 anonim válasza:
Ugyan fiú vagyok de mit vársz mit mondjanak??? Konkrétan semmit nem mondtál el magadról most egy magasságból meg egy állítólagos testfelépítésből ki tudja szerinted megmondani hogy bejön-e neki??
6/9 anonim válasza:
Már a kérdésed is azt sugallja hogy rendkívül nagyképű lehetsz.
7/9 anonim válasza:
Hát a magassággal és a testalkatával sokat nem mondtál el. Ha helyes vagy, vagy stílusos és egy egészséges szemelyiseged, eszed akkor igen. Ha lapatfuleid vannak, igénytelen/idióta/suta/perverz vagy kiálló sárga fogakkal akkor nem.
Remélem ebből megérted hogy miért baromság a kérdésed és hogy ez alapján inkább melyik oldalra tartozol.
8/9 anonim válasza:
Hát ebből nem lehet sokat leszűrni akapbol bejönnek a magas srácok nekem szóval az egy jó pont de azt enyiböl nem tudom megmondani hogy tetszenél e.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!