Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdeményezhetek egy fiúnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezhetek egy fiúnál?

Figyelt kérdés

16 éves elmúltam és tetszik egy olyan fiú aki 14 éves elmúlt. Őt nem tudom mikor lesz 15 éves de majd mostanában. Szóval láttam fényképen egy közös ismerős által. Ha találkozok majd vele véletlenül akkor szerintetek kezdeményezzek? Nem ijedne meg 1 év korkülönbségtől? Nem lakik tőlem messze így van rá esély, hogy egyszer véletlenül valahol összefussunk. Sajnos az ismerős miatt nem írhatok neki, mert nem ,,buktathatom,, le úgy,hogy szia az ismerős mutatott téged. Tehát csak a véletlen találkozás maradt.

Remélem értitek. Csak értelmes válaszokat várok.

#ismerkedés #szerelem #tetszik #Nem ismerem személyesen
2022. aug. 14. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz, aztán majd kialakul.
2022. aug. 14. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudom mikor találkozunk. Csak véletlenül lehet majd osszefutok vele. De akkor majd többet megyek arrafelé ahol lakik
2022. aug. 14. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg, sok sikert!:)
2022. aug. 14. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Kérdezd meg, hogy tud-e arrafelé egy jó kocsmát, boltot, éttermet, konditermet, könyvtárat vagy akármit. A lényeg, hogy beszélgess vele, akkor alakul majd a kapcsolat. Sok sikert!

22/F

2022. okt. 20. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Kocsmát ne kérdezd meg, azt hiszi hogy egy alkoholista vagy, 16 évesen… 😂
2022. okt. 20. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!