Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves fiúk! Nektek bejönnek a művészlelkű kissé elvarázsolt/furcsa világnézettel rendelkező lányok?
Alapvetöen igen, de attól függ. Beszélnem kéne vele, kicsit jobban megismerni...
Mert dolgoztam már olyan embernek is akivel élmény volt beszélgetni, meg olyannak is, akitöl a falat kapartam...
21
Én már nem vagyok a megszólított korcsportban, remélem, ettől függetlenül nem okoz gondot a válaszom.
Számomra egy racionális, szisztematikus lány a zsáner. Megértem persze azt, ha olykor-olykor elragadják az érzelmek (kit nem), de legyen alapvetően célorientált, tudjon strukturáltan, interdiszciplinárisan gondolkodni, lehessen tervezni előre vele.
Ez a mai tinikből nagyon hiányzik. Más a mai preferencia, más a "trend", más a "menő". Sajnos gondolkodni, kiváltképp racionálisan előretervezni, esetleg célokkal rendelkezni, jól tanulni ma már nem menő, hanem "lúzerség"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!