Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyedül akar lenni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Június 6.-án lettünk egy pár, de egy hete uzenetben elmondta nekem hogy egyedul szeretne lenni, nyar vegig biztosan. De nem szakitottunk, mivel 1 hete gondolkozik az egeszen, mert szeretem engem es nem tud donteni. Megbeszeltuk hogy majd talalkozunk is de azota nem beszltunk. Tegnap elmentem bulizni, snapchaten el is kuldtem neki mert ott mindennap kuldunk egymasnak es akkor irt hogy o nem szeretne beleszolni az eletembe de az egy eleg alja hely ahol voltunk. Ilyenkor teljesen osszezavar hogy mit szeretne.2022. júl. 14. 19:38
11/13 anonim válasza:
Semmit nem kell írogatni, azzal azt jeleznéd, hogy fontos neked. Nem fontos!
12/13 anonim válasza:
Nem érdekli, hogy hol vagy és mit csinálsz. Valószínűleg csak azért írta, hogy tartsa a látszatot.
Ha annyira érdekelné mikor merre vagy, akkor ott lett volna veled abban a buliban, akkor is, ha szerinte az egy alja hely.
Azt csak megjegyzem, hogy a tetejébe nekem eléggé lekezelőnek tűnik a srác.
Gondolom, nem igazán tudsz olyan dolgot tenni vagy mondani, amit megdicsér - de ez csak egy megérzés...
Nem vagytok még olyan régen együtt, minél előbb kilépsz ebből a "kapcsolatból" annál jobb, ő meg nyaljon sót.
Előtted az egész nyár, ne pazarold az idődet egy ilyenre. Vélhetően ő sem ül otthon magányosan, magában merengve...Sajnálom.
13/13 anonim válasza:
Nem tud dönteni?Akkor nem sok erzese lehet irantad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!