Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Üdv Mindenki! Egyből bele is vágnák a kérdésem közepébe. Van egy lány akivel már nagyon régóta ismerjük egymást. Pár évvel ezelőtt bevallottam neki hogy teljesen szerelmes vagyok belé (és ez azóta sem változott.) Azóta is beszélünk meg minden. Akkor én azt a választ kaptam tőle hogy jelenleg olyan formában nincs szüksége senkire. Szóval az lenne a kérdésem hogy esetleg lenne értelme újra megpróbálni/lenne nála esélyem? A válaszokat köszönöm szépen.

2022. júl. 12. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Végülis megpróbálni meg lehet.
2022. júl. 12. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Valószínűleg hazudott neked. Nem az volt a baja, hogy nem volt szüksége senkire, hanem az, hogy tőled nem akar semmit. Illetve, hogy nem volt a közelében olyan srác, akit akarna. Azért mondta ezt, mert nem akart megbántani téged.

Hogy tényleg hazudott-e, azt egyszerűen le tudod ellenőrizni: próbálkozz be nála megint. Ha ismét visszautasít, akkor tudod, hogy nem akar veled járni.

2022. júl. 12. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem mer szemedbe mondani, csak szeret veled beszélgetni. ennyi
2022. júl. 12. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ha valaki nagyon tetszik nekünk, akkor bármikor bele megyünk egy párkapcsolatba. Főleg ilyen fiatal korban nem gondolom, hogy játszana az a kifogás, hogy most nem erre vágyom vagy nincs időm valakire. Szóval valószínűleg nem jöttél be neki, csak megbántani nem akart. Neked kell mérlegelni, hogy hajlandó vagy-e megkockáztatni, hogy a második sikertelen bepróbálkozás után a beszélő viszony is megszűnik. Mert sajnos benne van a pakliban. Ennek ellenére szerintem próbáld meg, mert semmi értelme egy olyan 'barátságnak', ahol az egyik fél bele van esve a másikba.
2022. júl. 12. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálni meg lehet, bár ez a fajta elutasítás sokszor csak kedvességből ilyen, nem az a valódi jelentése, amit mondott.
2022. júl. 12. 19:22
 6/9 SaJt01 ***** válasza:
53%

Fiatalabb koromban élt bennem az a tév képzet, hogy ha beszámolok a másiknak arról hogy érzek iránta, akkor az valami számottevő cselekvés, valami ami következményt von maga után. Azt remélve hogy a másik hasonlóan érez és akkor majd együtt leszünk, hiszen csak ez az aprócska félre értés volt a baj. De ez nem így megy. Az ilyen kinyilatkoztatás csak kéretlen nyomást rak az egész helyzetre. Vagy magától kialakul valami vagy nem. Minnél jobban van eltervezve vagy forszírozva, annál kellemetlenebbé válik a helyzet. Ilyen esetben, még akkor is ha a másik azt mondja úgy érez mint te, az egész interakció elér egy ilyen fura, meddő, kényszerbe. Hát ha tetszünk egymásnak, akkor együtt kell lenni. Ezek a dolgok sokkal finomabban alakulnak mint a férfi aggyal felfogható eldöntendő kérdések. Amikor vallani kell, meg kérdezősködni ezzel kapcsolatban, az már régen bukó és ha alakul is valami, csak kellemetlen nyűg lesz. Akivel igazán kompatibilis vagy ilyen téren azzal nem kell ilyen felesleges köröket futni.

A legtöbb nőnek, bár ezt nem mind vallja be nyíltan, nagyon kellemetlen szokása, hogy a figyelmet igényli különösebb cél nélkül. Nincs számodra különösen fontos mondanivalója, nem akar tőled semmit, azon kívül hogy a figyelmedet rá fordítsd. Az én tapasztalatomban ezt nem azért teszik hogy bántsanak, vagy idegesítsenek, egyszerűen ilyen a természetük. Jól esik a figyelem, törődés, ahogy mindenkinek.

Beszélj vele párszor, hívd el valahova. De ne ronts rá ajtóstul. Ha eljön eljön, de akkor sem kell kiönteni neki a lelked, még ha elkezd piszkálni is hogy hogyan érzel vele kapcsolatban, szereted e még. Maradj diszkrét. Próbálj meg örömöt lelni egyszerűen a társaságában, hogy látod, hallod, tudsz vele beszélni. De ne feszülj rá. Legjobb ha van valami biztos alapod amihez ragaszkodhatsz és akkor ezt nem a kapcsolatokban keresed. Találsz valami értelmet az életednek, edzés, vallás, hobbi, valami 'hivatás'. Ami megtart akkor is ha pofára esel és átlépnek rajtad, valami amihez mindig vissza mehetsz, ami ott lesz neked akkor is ha a másik cserben hagy. Akkor teljesen új dimenziók nyílnak meg.

2022. júl. 13. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozni mindig megéri.
2022. júl. 14. 12:52
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
82%
Próbálkozás előtt próbálj felnőni a feladathoz. Mert az, hogy szerelmet vallasz, nem vezet sehova. Attól nem fog ő is beléd esni.
2022. júl. 14. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

*bele is vágnék*--> így írjuk helyesen

Egyépként gratula!! Az első olyan ember itt aki nem azt kérdezi, hogy hogyan mondhatnám el neki, hogy szeretem hanem bevalja neki és kész! Próbálkozz, bókolj neki. Ha a lány értelmes fel fogja fogni, hogy kevés ilyen fiatal van akinek van bátorsága bevallani mit érez iránta.

2022. júl. 16. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!