Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha szerelmes lette Cleoba a H²O-bol?
Figyelt kérdés
Mielött a modik törölnék a kérdést, a linken szereplőblány közszereplő! Nem privát személy!
2022. júl. 9. 20:30
21/33 anonim válasza:
20.:Hát na látod,pont itt van a probléma,a pesszimitás.
22/33 anonim válasza:
#18 Valós problémák megválaszolására. Ilyen témákra ott a szórakozás/filmek kategória.
23/33 A kérdező kommentje:
#21 Egyébbként írtam neki egyszer instán, hogy "You are so beautyfull, my dreamgirl!" is akkor visszaírta, hogy "Awww thank you! You are so sweat!".
2022. júl. 9. 22:30
24/33 anonim válasza:
23.:Igazad van,meg győztél,én már nem is kívánom annyira,már megvolt,te győztél,a tied,vigyed.
25/33 A kérdező kommentje:
#24 Viszem is!
2022. júl. 9. 22:36
26/33 anonim válasza:
25.:Csak előtte törülgesd le az arcáról a dzsuvát,mert véletlenül oda is ment.Nem én tehetek róla,ő nem bírta mindet lenyelni.
27/33 A kérdező kommentje:
#26 Te valami Tini fiú vagy, akibe túl sok a hormon?
2022. júl. 9. 22:41
28/33 anonim válasza:
27.:Igen,én egy 35 éves tini fiú vagyok,akibe túl sok a hormon,és nem bírja lenyelni,ezért itt köpködi szét.
29/33 A kérdező kommentje:
#28 Csak mert kicsit oyan gyerekes voltál.
2022. júl. 9. 22:48
30/33 anonim válasza:
29.:Kikérem magamnak!Én nem kicsit vagyok gyerekes,hanem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!