Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha szerelmes lette Cleoba a H²O-bol?
Figyelt kérdés
Mielött a modik törölnék a kérdést, a linken szereplőblány közszereplő! Nem privát személy!
2022. júl. 9. 20:30
1/33 anonim válasza:
Nekem ugyan nem. Arra rántasz rá akire akarsz.
3/33 anonim válasza:
Majd kinövöd ! Ez amúgy sem szerelem. Nekem is voltak időszakaim, amikor halálig oda voltam színészekért, énekesekért, aztán pár hónap elteltével vége lett a rajongásnak. :D
4/33 A kérdező kommentje:
#3 De ő olyan szép.❤️
2022. júl. 9. 21:04
5/33 anonim válasza:
Először azt akartam írni,hogy nekem ugyan nem baj.De mikor megnéztem a képeket,arra jutottam,hogy de,igenis baj.Mert én is szerelmes lettem belé.
6/33 anonim válasza:
És én az igazi nevét is tudooom,te meg neeem,bibííí.
7/33 anonim válasza:
Őszintén! Naponta hányszor csapod ki rá?
8/33 A kérdező kommentje:
#6 Phoebe Tonkin az igaz neve. Én is tudom.
2022. júl. 9. 21:53
9/33 A kérdező kommentje:
Életrvaló ő egy szépség királynő!
2022. júl. 9. 21:57
10/33 anonim válasza:
Remélhetőleg kiírsz még 6 ilyen kérdést, és akkor mindenki tudni fogja, hogy te mennyire odavagy ezért a sorozatért, mert az a kettő, amit ma kiírtál, nem volt elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!