Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valaki olyan emberbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki olyan emberbe szerelmes, aki nem annyira tetszik neki?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
nem.
2022. júl. 4. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Hogy ne lehetne! :)

A szerelem messze több, mint holmi tetszés. Oké, ha valaki már olyan ronda, hogy ránézni is rossz, abba nehéz szerelmesnek lenni. De attól, mert "nem tökéletes", vagy vannak kevésbé tetszetős tulajdonságai, miért ne lehetne?

2022. júl. 4. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyik ismerősömmel pár éve beszélgettünk, már nem emlékszem, hogy terelődött oda a beszélgetés, de konkrétan ő mondta ki, hogy a barátnője nem túl szép. (Később láttam a csajt és hát tényleg nem volt az) Mégis a srác volt a kezdeményező fél és azóta is együtt vannak.
2022. júl. 4. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki igazán szerelmes, az elfogadja amilyen ő.
2022. júl. 4. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Én vagyok az élő példa erre, és sok mást is ismerek. A barátom kicsit se tetszett, mikor először láttam, kifejezetten az ellentéte az ideálomnak, szóvak tébyleg nagyon nem jött be külsőre. Aztán elkezdtem megismerni, jófej volt, megkedveltem, beleszerettem és most már imadom ahogy kinéz, el se tudom képzelni, hogy mással legyek :)

17l

2022. júl. 4. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Igen, lehet.
2022. júl. 4. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet. Én vagyok rá a gyönyörű példa. Nem én vagyok a világ legszebb lánya, mégis néhány (egészen jó képű srác is) szerelmes lett belém, és sose tudták megfogalmazni hogyan. De mivel nem nagyon kerestem akkoriban párkapcsolatot, így végül nem vallottak szerelemet csak később mondták el, hogy hogyan éreztek irántam.
2022. aug. 22. 23:09
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
Igen.
2022. aug. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!