Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek kettő emberbe szerelmes?
A helyzet a következő.
A szomszédomba költözött egy család lassan 2 éve. Van egy velem egykorú fiú is akibe szerelmes lettem pá napig jártunk (12) ,de inkább barátok voltunk(amióta ott laktak, mert amikir beköltöztek elkezdtem megismerni) . Aztán, lett barátom menetközben,akivel több mint egy éve járok. Ugy ez a szomszédnak nem tetszett, összeveszett velem mindenen, pedig ő akart csak barát lenni, de érezhető volt, hogy szerelmes és én is szerelmes voltam nagyon sokáig bele.
Szóval a szomszéddal nem beszélek, csak néha, de akkor is tárgytalan szinte, mert nem nagyon akarok vele beszélni, sajnálom a helyzetét. De ha elmegy a kerítésnél és látom őt, akkor kalimpál a szivem és a pillangók a hasamban vannak, mint barátomnál. Mind a kettő fiú ugyan azt váltja ki belőlem. Miért érzem ezt? Igyekszem fejjel szeretni és szívvel, hogy helyesen döntsek és barátommal maradok. De nem tudom miért érzek így a szomszédom iránt. Mit tegyek? Bűn tudatom van miatta.
A szomszédom 17f, barátom 18f,én 16l
Erre azért nem ír senki mert tudja hogy csak le lesz pontozva :)
Lásd én:
Én felpontozok mindenkit!
Érdekelnek a vélemények.
Ez egy brutálisan szerencsétlen helyzet sajnálom hogy ezt kell mondanom :/. De talán hallgass az eszedre és maradj a barátoddal. A szomszéddal jártál már picit, és ha két hét alatt tönkre ment akkor az bizony valamit sugall.
De ezt pont nem én jelenthetem ki, én a barátommal a kezdetleges időszakban csak veszekedtünk- bár mi akkor nem voltunk együtt, szimplán állandóan idegesítettük egymást és szinte gyűlöltük a másikat.- Azóta pedig kilenc hónapja vagyunk egy pár, ha ezt az ismerkedésünk első hetében meghallom tarkón csapom az illetőt annak ellenére, hogy világian jóképűnek találtam őt már akkor is.
De bárki bármit mond, nagyon szenvedélyesnek lehet mondani az ilyen viharos kapcsolatokat, ami hiába okoz rengeteg fájdalmat, izgatja az embereket. Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy te valóban a fiú személyiségét szereted, vagy inkább azt, hogy történik mellette az élet illetve hogy ő úgymond tiltott? Miért szakítottatok? El tudod képzelni őt mint a gyerekeid apját, hogy vele éld le az életed?
Illetve, hogy a kapcsolatodból mit hiányolsz? Mi zavar benne?
Én is osztom az előző válaszolók véleményét, egyszerre csak egy emberbe tudsz szerelmes lenni, szinte előre biztos, hogy választanod kell majd a két fiú között :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!