Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberbe vagyok szerelmes, vagy az emlékekbe?
Amíg így kislány módjára egyszer ezt szereted, másszor azt,addig nem is lesz kapcsolatod,mert ezt a hozzáállást senki nem tűrné.
17 vagy,ilyet ne jelents ki, hogy nem lesz soha normális kapcsolatod. Ne akard ilyen görcsösen,mert lesz egy rakás szemétre való felszínes kapcsolatod.
Változtass a hozzáállásodon,mert én pl nem szeretnék egy másik fiú után vágyó lány barátja lenni,nem vagyok búfelejtő.
Már a kérdés felvetése is azt sugallja, hogy egy kapcsolat hiányzik, és ahogy írtad is a végén, utálsz szingli lenni. Hogy miért hiányzik annyira az exed, arról nem írtál, azon kívül, hogy ott volt melletted amikor kellett (ami lényegében egy alap dolog; persze nem mondom, hogy nincs olyan, aki még erre se képes).
Szerintem neked az az érzés hiányzik, hogy érezd valaki szeretetét, közelségét. Alapvetően egy nagyon érzelmes, kötődő lánynak tűnsz, még ha közben kavargatsz is az aktuális párod háta mögött, amit annak tudnék be, hogy hiába van melletted valaki, egy idő után megszokod és természetesnek hat, ezért mindig kell az új impulzus, ami megint megerősít. Nagyon nehezen engedsz el embereket, viszont vágysz arra, hogy udvaroljanak, valaki közeledjen.
Mivel nem ismerünk, nem tudunk óriási segítséget adni. Az írásból azt érzem, hogy önbizalomhiányos vagy és kellenek a pozitív megerősítések. Szerintem az sokat segítene, ha szereznél barátokat, akikkel szoros kapcsolatba kerülsz - először lányokat, mert a fiúkhoz ragaszkodni fogsz, bizonytalan leszel, örlődni és kavargatni fogsz - hogy az érzelmeid kimutathasd, megbeszélhesd, "eloszthasd" egy szerelmi kapcsolaton kívül is.
Nem tűnik vészesnek a helyzeted, szóval nem kell aggódni. Szerintem arra kéne törekedned, hogy ne egy emberre vetítsd rá/projektáld az összes érzelmed, hanem legyen egy szoros kapcsolatokból álló közeged, akik között erős a bizalmi viszony. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni, idő kell az ilyen dolgoknak.
Még egy mondat az első kapcsolatról: valószínűleg sosem lesz olyan, mint vele volt, de ez nem jelenti azt, hogy minden más rossz, csak különböző.
Elsone: a kapcsolatom alatt nem kavargattam, egyszeruen orultem kicsit, hogy az egész nyári sírás után mégis rámírt a srác, és bevallotta, hogy ő hibázott.
Az utolsó 2 válaszolónak: elgondolkodtam, amit mondtatok, és hihetetlen, de tényleg sikerült rávilágítanotok, hogy mi a problémám háttere. Nagyon köszönöm a segítséget, várok még válaszokat, nagyon segítetek vele! Ment a zöld kéz!
#6: Úgy látszik, nem volt hatása. Keress más szakembert.
Ezzel a kötődési mániával jó eséllyel egy kapcsolatban is megfojtanál egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!