Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek besokallni és nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek besokallni és nem tudok kihez fordulni egy pár ötletek kaphatnék?

Figyelt kérdés

Tehát adott hogy szakítottam a barátommal 1 hónapja kb. igazából próbálok/próbáltam túllendülni de nehéz. Mindenkinek mutatom, hogy jól vagyok még magamnak is nagyon jól behazudtam kivéve, hogy este/éjszaka mindig ott van a fejemben és tudom, hogy nem vagyok még túl rajta nem tudtam elengedni.(első barátom és kapcsolatom)

Közben megismerkedtem egy fiúval, vagyis ismertük egymást csak nem beszéltünk aztán írt nekem egyszer csak válaszolva egy történetemre és beszélni kezdtünk (előtte mikor mi régebben beszéltünk offolt) aztán a beszélgetésből találkozás lett és csók, nagyon jól éreztük magunkat, de az elmúlt napokban ő is meghülyült és kezd ignorálni stb.

Közben nem tudok barátnőimhez fordulni, mert az egyikkel most békültem ki de mégsem érzem hogy érdekelném a másik meg zsigerből leszar. Sajnos édesanyámmal is ez a helyzet, hogy nem érdekli amit mondok.

Igazából senki ne sajnáltatásnak vegye kérem, szimplán leírtam és várok tanácsokat kihez tudnék egy ilyen ,,kicsi’’ dologgal fordulni, ami számomra most a legnagyobb bajom hogy senkire nem számíthatok és elfordulnak tőlem..

vagy ha közületek tudtok erre a problémára tanácsot annak is örülök <3

2022. júl. 3. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre próbáld meg elterelni a figyelmed, nézz filmeket, olvass valami jó könyvet, mozdulj ki stb. Tudom nehéz, de idővel jobb lesz.

Ha pedig szükséged van valakire, akivel elbeszélgethetsz, akkor nyugodtan írhatsz ! Én szívesen meghallgatlak bővebben is. <3 L.

2022. júl. 3. 23:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon jól esik <3
2022. júl. 3. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne hazudj magadnak, éld meg a fájdalmat, sírd el a könnyeid.

Majd ha ezt megcsináltad mondom a következő lépést.

Ha beszélgetni akarsz, írhatsz. De inkább az egyest javaslom.

Nekem max a férfival akarsz beszélgetni, és nem nővel.

29/F

2022. júl. 3. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát... az, aki offol, de amikor ott vagy, azért kihasználja a helyzetet, majd megint offol... ne alázkodj meg ennyire! Csak kihasználna. Ez olyan "ha ló nincs, jó a szamár is" helyzet. Nem az én dolgom eldönteni, hogy te kivel állsz össze, de aki kategorikusan elutasított, az a későbbiekben sem fog jobban vonzódni hozzád... legfeljebb csak mert "nincs más".
2022. júl. 4. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!