Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki...?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és van egy 16 éves lány...
Aki nagyon csinos és gyönyörű szép, aranyos...
Nagyon tetszik és kicsit kozelebb kerültünk egymáshoz.
Szerelmes vagyok belé ez tény, de nem akarok vele összejönni.
Nem tudom hogyan mondjam el neki hogy ez nem fog működni?
Múltkor majdnem megtörtént a csók de hála istennek helyén volt az agyam és valahogy valami témát kitalaláltam és így nem tortént meg... sokat beszélgetunk, chatelunk aza baj a kozelében elfelejtkezek róla mert , na értitek xd
Hogyan mondjam el neki ugy hogy ne haragudjon meg rám?
Nem akarok rosszba lenni vele...
2022. júl. 1. 21:54
1/11 anonim válasza:
Miért nem akarsz összejönni vele?
2/11 anonim válasza:
Úgy mondd el, hogy "kedves xy,szerelmes vagyok beléd, de nem akarok összejönni veled, sajnalom, ez nem fog működni"
3/11 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy a lányba akkor miért nem jöttök össze? Semmi közöm hozzá, de ha majdnem megcsókoltátok egymást akkor gondolom számára sem vagy közömbös. De ez csak az én véleményem. Ha nem szeretnél kapcsolatot akkor ne vágj bele. Ebben az esetben legyél vele maximálisan őszinte és mondj el neki mindent. Hidd el fogja értékelni. Ha pedig rosszul sül el ez az őszinteség dolog gondolj arra, hogy te legalább elmondtad neki és ne érezd utána rosszul magadat.
4/11 A kérdező kommentje:
Azért, mert jobbat érdemel nálam túl jó lenne hozzám és ezért megszólnák őt más emberek ha velem összejönne és nem nagyon tudom mi jó egy lánynak nem volt még sosem barátnőm nem tudom, hogy mivel tudnék neki örömet szereznzi és nem akarok neki rosszat, vannak nálam sokkal helyesebb srácok nálam akiket megkaphatna...
2022. júl. 1. 22:08
5/11 anonim válasza:
Remélem ez egy troll kérdés. Más, mint pl. én is mit nem adnánk egy ilyen lányért, te pedig csak úgy eldobod?
6/11 anonim válasza:
Vagy kóros önbizalomhiany vagy mazochista..
7/11 anonim válasza:
Tessek osszejonni vele!
Orulj, hogy van olyan szep csaj, akinek bejossz
8/11 anonim válasza:
"Azért, mert jobbat érdemel nálam" - Ezt szó szerint mondd el neki is, hátha ő meg tud nyugtatni, hogy hülyeségeket gondolsz.
9/11 anonim válasza:
Kerdezo!Lenne egy kerdesem.Te sokszor nezed a lanynak a szajat?
10/11 anonim válasza:
Lehet hogy a lány is pontosan ugyanezt gondolja rólad, hogy te érdemelsz jobbat. Rajta, csak férfiasan, ne legyél csiga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!