Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Vagy csak barát?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Vagy csak barát?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban aki iránt érzek valamit. Nem igazán tudom hogy mit,mivel egyszer nem is tudja hogy létezem,egyszer én vagyok a lelki támasza, máskor meg csak hülyéskedünk. A lányról annyit hogy kb. az a tipikus népszerű lány aki ismer mindenkit és van 2 millió fiú barátja. Ő az évfolyam (11.o) egyik legszebb lánya és van millió lehetősége szinte azzal jön össze akivel akar. Nálam jobban kinéző fiúkkal máshogy viselkedik és általában lekoptatja őket én meg kb. hozzá se merek szólni amikor a barátaival van,de ő kezdeményez beszélgetéseket. Vannak olyan szakaszok amikor sokat beszélünk néha semennyit. Én nekem kevés kapcsolatom volt előtte de így még nem éreztem senki iránt. Neki sok kapcsolata volt de inkább csak a testéért szerették. Az én vicceimen nevet szinte még akkor is ha nem túl viccesek. Gyakran becéz úgy ahogy anyám szokott és annak ellenére hogy nekem egész nap ő jár a fejemben nem hiszem hogy neki ennyire fontos lennék. Szeretnék közeledni hozzá akár barátként akár úgy mint aki akar tőle valamit csak ritkán van egyedül. Amikor velem van akkor nagyon szépen őszintén szokott mosolyogni,de másoknál nem. Nem akarom elrontani a barátságot,amikor összetörték a kicsi szívét akkor az én vállamon sírt és ez nagyon jó érzés volt. Ő mit érezhet? Megérné megpróbálni? Hogyan tudnák közeledni hozzá?

2022. jún. 28. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is jól tudod, hogy nem tudnád őt csak egy barátnak tekinteni. Szerintem akkor beszéld ezt meg vele, ha van egy mély beszélgetésetek. Kérdezz annyit, hogy ő mit érez irántad és a valasznak megfelelően reagálj.
2022. jún. 29. 08:17
 2/2 anonim válasza:
#1 huu de okos vagy 4és fél pipa,gratulálok
2022. júl. 31. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!