Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Van ugye a haverom,akibe szerelmes vagyok nagyon.

Eddig nemtudott rólla,viszont most együtt ittunk kamerán keresztül,velem volt egy barátnőm.

Hülyéskedtünk és örültem,hogy beszélünk,megindultunk sétálni a barátnőm felé,és eléggé berúgtam,mivel gyorsan lehúztam 2 pohár vodkát tisztán,(nem szoktam inni).

Elmondtam a haveromnak,hogy szeretem..Énekeltem az utcán meg ilyesmi,17 vagyok.

Eléggé gáz,hogy ő ezt mind látta..

Viszont ma írtam neki,hogy mondtam e valami rosszat tegnap,de azt írta,hogy "nem nyugi".

Ezek után,hogy nézzek a szemébe a suliban? :(

2022. jún. 12. 11:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet furán irtam picit,másnapos vagyok.
2022. jún. 12. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetőleg józanul. :)

Nem kell túlaggódni. Ha csak énekeltél.

2022. jún. 12. 12:12
 3/9 October15 ***** válasza:
100%
Tehát sakál részegen szerelmet vallottál és erre azt mondta, hogy nem mondtál semmi rosszat? Nem látom a problémát.
2022. jún. 12. 12:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze,mondom amúgy nem szoktam inni.

Azért is foghatott meg rendesen.

Ezek után tagadjam?

Mivel tényleg nem emlékeztem rá..

2022. jún. 12. 12:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak szégyenlem magam ezek után.
2022. jún. 12. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékeztél semmire?

Ha kellemetlen tagadhatod, de akár józanul el is mondhatod neki.

Te döntésed

2022. jún. 12. 12:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért nem semmire,arra emlékszem,hogy utánna amikor egyedül mentem haza,felhívtam kamerán és beszéltünk.

Viszont mondom,az elején mikor elkezdtem inni,ő is velem ivott kamerán keresztül,csak,hogy én gyorsan megittam.

2022. jún. 12. 12:56
 8/9 October15 ***** válasza:
87%
Látom kérdező nem jött át a lényeg szóval egyszerűbben: Szerelmet vallottál + nem mondtál semmi rosszat = minimum nem zavarja. Lehet ez érzelmi intelligencia ami okán nem freakout-ol azért mert szerelmes vagy belé, vagy lehet érdeklődés. Bár nyilván az is lehet, hogy nem vette komolyan.
2022. jún. 12. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

(*róla)

Egyrészt tudta rólad, hogy ittas vagy, másrészt nem mondtál semmi rosszat. Én nem aggódnék a helyedben.

2022. jún. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!