Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lemondjak a fiú barátomról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjak a fiú barátomról aki iránt érzéseim lettek?

Figyelt kérdés

Tehát tényleg olyan haveri viszonyban vagyunk, viszont nekem érzéseim kezdtek lenni felé körülbelül egy éve.

Rengeteg lánnyal beszél, vagyis állítása szerint nem akar tőlük semmit, csak vissza ír nekik. Mindig meséli, hogy ilyen jó csajt meg olyan jó csajt látott, de engem ez az utóbbi időben zavar, érthető okok miatt.

Fontosak vagyunk egymásnak, viszont engem tönkre tesz ez a szín játék, abban sem vagyok biztos ő hogyan viszonyuk hozzám, csinál félre érthető dolgokat.

Valamint nagyon sok lány barátnőmnek tetszik, le mondjak róla ezért?

2022. jún. 14. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

*színjáték

Egyébként ne azért mondj le róla, mert sok barátnődnek tetszik, hanem magad miatt. Ez már azóta nem igaz barátság amióta te többet érzel iránta. Szóval vagy megpróbálod, hátha ő is többet érez, vagy hagyod az egészet.

Én ezt csinálnám, a döntés nyilván a te kezedben van.

2022. jún. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!