Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúknak általában 16-17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak általában 16-17 évesen már van barátnőjük?

Figyelt kérdés

Normális esetben ekkora kéne összejönni az első kapcsolatnak? Az ilyen fiúk lesznek később is sikeresek?

Gáz vagyok ha nekem nincs és még randim sem volt?

2022. jún. 26. 19:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Általában lehet. De ez nem jelent semmit...

Én 24 vagyok még sem volt még soha senkim. Így jártam... Ha előnytelen külsővel rendelkezel és introvertált vagy, akkor esélyes, hogy a lányok levegőnek néznek. Én esetemben legalább is így volt. Ellenben, aki nagydumás, kigyúrt, annak általában mind van csaja. De hogy ettől lennének sikeresek? Kötve hiszem. A sikeresség nem azon múlik tiniként hány csajod volt, persze jó ha van/volt és nem úgy jársz, mint pl én, de ha nincs abban a korban, az még semmi rosszat nem jelent.

2022. dec. 29. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!