Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúknak általában 16-17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak általában 16-17 évesen már van barátnőjük?

Figyelt kérdés

Normális esetben ekkora kéne összejönni az első kapcsolatnak? Az ilyen fiúk lesznek később is sikeresek?

Gáz vagyok ha nekem nincs és még randim sem volt?

2022. jún. 26. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem gáz. Ismerek olyat, akinek szintén nem volt még 18 évesen, és szerintem semmi baj nincs vele. A későbbi sikeresség titka ugyan az, mint 16-17 évesen, a magabiztosság. Ha valakinek ebben a korban van/volt barátnője, attól később nem lesz sikeres, ha fél az új dolgoktól, míg aki magabiztos, és nem fél egy kapcsolattól, az lehet sikeres akkor is, ha később kezdi
2022. jún. 26. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Éld a saját életedet, ne azt nézd, hogy másoknak mi van, vagy mi nincs!
2022. jún. 26. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz, akkor fog jönni a szerelem amikor nem is számítasz rá.
2022. jún. 26. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 19 évesen volt az első...pedig a szüzességemet 14 évesen elvesztettem. De semmit nem jelentett 0 tapasztalatom volt kb minden téren...de nem bántam hogy ilyen későn lett. Mondjuk elég hulladék volt az első de hát mindegy.

Szóval nem gáz szerintem.

2022. jún. 26. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 18 évesen volt az első. Azóta már volt 5 kapcsolatom. Nyilván jobb lett volna korábban kezdeni, mondjuk 14 évesen, de így is hálás vagyok a sorsnak, hogy milyen szép és rendes barátnőim voltak.
2022. jún. 26. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát sokaknak már akkor van. Viszont sztm nem gáz ha nincs
2022. jún. 27. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak van, de ez nem jelent semmit.
2022. jún. 27. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:
7%

Normális esetben egy 16-17 éves srácnak már kellene, hogy legyen csaja. Ebben a korban vesztik el átlagosan a fiatalok a szüzességüket

Felesleges azokra a véleményekre hallgatni, amik azt mondják, hogy nem gáz, ha nincs nőd, mert a Felnőtt párkapcsolatok rovatban a 30 éves szűzeket is ezzel hitegetik.

Szerintem ha 16-17 évesen sikertelen vagy, az már bőven megjövendöli, hogy 25 évesen is az leszel. Tehát vagy nem lesz csajod, vagy ha lesz, akkor olyan, aki nem az eseted. Mindkét eset gáz.

Éppen ezért, a te érdekedben mondom, hogy kongasd meg a vészharangot, és kezdj el változni, mert jelenleg egy olyan jövő felé haladsz, ami kedvezőtlen.

2022. jún. 27. 02:54
 9/11 NTBS ***** válasza:
72%
Nem feltétlenül. Ez egyénfüggő. Nem baj.
2022. jún. 27. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs jó külsőd hiába tiniként a határozottság.

Sok férfinak kb 25 %ának akkor lesz párkapcsolata, amikor 25-35 között amikor már gyereket kell szülnie a nőknek, egzisztenciálisan már jobban állnak.

2022. jún. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!