Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak általában 16-17 évesen már van barátnőjük?
Normális esetben ekkora kéne összejönni az első kapcsolatnak? Az ilyen fiúk lesznek később is sikeresek?
Gáz vagyok ha nekem nincs és még randim sem volt?
Nekem 19 évesen volt az első...pedig a szüzességemet 14 évesen elvesztettem. De semmit nem jelentett 0 tapasztalatom volt kb minden téren...de nem bántam hogy ilyen későn lett. Mondjuk elég hulladék volt az első de hát mindegy.
Szóval nem gáz szerintem.
Normális esetben egy 16-17 éves srácnak már kellene, hogy legyen csaja. Ebben a korban vesztik el átlagosan a fiatalok a szüzességüket
Felesleges azokra a véleményekre hallgatni, amik azt mondják, hogy nem gáz, ha nincs nőd, mert a Felnőtt párkapcsolatok rovatban a 30 éves szűzeket is ezzel hitegetik.
Szerintem ha 16-17 évesen sikertelen vagy, az már bőven megjövendöli, hogy 25 évesen is az leszel. Tehát vagy nem lesz csajod, vagy ha lesz, akkor olyan, aki nem az eseted. Mindkét eset gáz.
Éppen ezért, a te érdekedben mondom, hogy kongasd meg a vészharangot, és kezdj el változni, mert jelenleg egy olyan jövő felé haladsz, ami kedvezőtlen.
Ha nincs jó külsőd hiába tiniként a határozottság.
Sok férfinak kb 25 %ának akkor lesz párkapcsolata, amikor 25-35 között amikor már gyereket kell szülnie a nőknek, egzisztenciálisan már jobban állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!