Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves lányok! Milyen pasik jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Írjatok neveket vagy linkeljetek fotót hírességekről vagy bárkiről, aki bejön nektek!2022. jún. 26. 17:55
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Nekem valahogy a kisugárzás a legfontosabb, ha az tetszik akkor teljesen mindegy, hogy milyen színű a haja vagy a szeme stb valakinek. Hiába linkelek képeket referenciának vagy írom le, hogy milyen színű szem tetszik, mert végezetül mindig az összkép számít, szóval lehet valakinek gyönyörű szeme, ha az arcának a többi része csúnya, akkor valószínűleg nem fog tetszeni a külseje ránézésre.
3/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló az ideálom, mint az első válaszolónak.
4/11 anonim válasza:
A pasi legyen hűséges, megértő, aranyos, ne próblémázon feleslegesen és ne legyen szemüveges.
5/11 anonim válasza:
Nekem az 50+os, mackos, sorhasuak.
6/11 anonim válasza:
Azt jobban tudom, hogy milyenek nem jönnek be: Ha bunkó, nem figyel rám, rosszfiús, incel, nem hűséges, nem kedves.
7/11 anonim válasza:
ÉN egy kicsit hasonlítom arra a "Conrad Fisher"-re :D
9/11 anonim válasza:
Általában a világos hajú, magas vékony vagy izmos fiúk jönnek be. Ettől függetlenül másmilyen fiúk is megtetszettek már, a hajszín például nem annyira fontos. A kisugárzás és az összkép már annál inkább.
10/11 anonim válasza:
Egyszerűen nekem mindegy a kinézet tehát nincs ilyen, hogy legyen szőke hajú meg mittudomen. Ha azt érzem látásra, hogy hűha akkor tök mindegy éppen hogyan néz ki. Legyen jó kisugárzása. Fontos, hogy legyen aránylag jó testalkatú, én pl nem szeretem azokat, akik szétgyúrták mindenüket. Nem vagyok magas a 160 centimmel szóval nem nehéz nálam magasabb srácot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!