Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindenből kimaradtam ha 20 éves korom előtt semmi közöm nem volt a lányhoz?
El sem tudtam volna képzelni tiniként hogy barátnőm legyen, nagyon félénk, önbizalomhiányos voltam. De így utólag kicsit bánom hogy kimaradtam belőle, meg jó lehet suliba együtt menni reggelente, csókolózni stb.
Sok fiúnak maradt ez ki tiniként?
Nagyon veszteség ha valaki kamaszként nem volt szerelmes?
Napi 2 kérdés ugyan ez kb...én nem értem, ezen az oldalon senkinek nem volt még csaja?
Keress magadnak ha annyira kell és megtudod. Van szar kapcsolat meg van jó.
Nekem volt kapcsolatom 18-20 éves korom között (a gimi utolós 2 évében).
Borzalmas volt. Nagyon éretlenek voltunk. Állandóan féltékenykedtünk egymásra, veszekedtünk. Most már úgy vagyok vele, hogy bárcsak inkább ne lett volna, hogy többet tudjak a barátaimmal lenni. Akkoriban nagyon elhanyagoltam a barátokat és most látom, hogy mennyire idióta voltam akkor. Nem beszélve arról, hogy kb. semmit nem tanultam az érettségire, így nem is tudtam olyan irányba továbbtanulni, ahova szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!