Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz dolog ez? Mással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz dolog ez? Mással is volt már ilyen??😓

Figyelt kérdés
Szóval van egy ember, aki híres, és meghalt már egy ideje, viszont ahogy elkezdtem nézegetni képeket róla, nagyon nagyon megtetszett. Ilyet még sosem éreztem. Iszonyú jól néz ki, és azóta csak rá tudok gondolni. Viszont bennem van az a tudat hogy már nem él, és olyan rossz érzés tölt el. Viszont mégis bejön nagyon. De olyan rossz... Veletek is volt már ilyen?
2022. jún. 25. 22:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
37%
Áh, nagyon átérzem, nekem most megszólhat bárki, de Lil Peeppel volt/van ilyen. Tényleg borzalmas érzés, sok-sok kitartást! :/ Én igazából kábé egy évig pörögtem rajta nagyon, most egy kicsit csillapodott, viszont még mindig el tudom sírni miatta magam hirtelen. ._.
2022. jún. 25. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Előfordul az ilyen, de idővel elmúlik majd.
2022. jún. 26. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Max az a gáz, hogy egy ilyen noname emberről vannak ilyen gondolataid.
2022. jún. 26. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
#11 Na jó, pacsi! Lil Peep😩😻. hot!!
2022. jún. 26. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
XXXTentacion? Lil Peep? Ezek kik?
2022. jún. 26. 08:09
 16/16 NTBS ***** válasza:
Előfordulhat, de el fog múlni néhány hónap alatt.
2022. júl. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!