Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz dolog ez? Mással is volt már ilyen??😓
Figyelt kérdés
Szóval van egy ember, aki híres, és meghalt már egy ideje, viszont ahogy elkezdtem nézegetni képeket róla, nagyon nagyon megtetszett. Ilyet még sosem éreztem. Iszonyú jól néz ki, és azóta csak rá tudok gondolni. Viszont bennem van az a tudat hogy már nem él, és olyan rossz érzés tölt el. Viszont mégis bejön nagyon. De olyan rossz... Veletek is volt már ilyen?2022. jún. 25. 22:28
1/16 anonim válasza:
Az, hogy valaki megtetszik, nem ugyanaz, mintha szerelmi vonzódást éreznél iránta. Nyilván utóbbi már bajosabb, tekintve, hogy már nem élő emberről van szó. De megtetszeni miért ne tetszhetne meg valaki?
2/16 A kérdező kommentje:
De nekem nagyon nagyon tetszik!!! Ez nem csak egy "ja jól néz ki" hanem komolyan megszerettem. Egésznap rá gondolok. És egyszerűen szörnyű érzés hogy már nem él 😭 ha élne se lenne esélyem nála de akkoris....
2022. jún. 25. 22:38
3/16 anonim válasza:
Volt, Kurt Cobainnel 😄
Nem mintha egy korosztály lettünk volna, vagy 14 éves magyar lányként esélyem lett volna nála, ha él. Idővel viszont túllendültem rajta.
4/16 anonim válasza:
Nem nagyon...max sajnálom ilyenkor már az ilyeneket, ahhoz legenda legyen valaki meg kell halnia sajna.
5/16 A kérdező kommentje:
#3 és mennyi idő volt mire túllendültél rajta?
2022. jún. 25. 22:41
6/16 anonim válasza:
Pár hónap? Addig volt poszterem meg pólóm, hallgattam a zenéit orrba-szájba, aztán "kikopott".
És ki a te híres embered?
7/16 anonim válasza:
Ugyanez volt velem, pár hónap alatt nekem is elmúlt. Neked is el fog, ne aggódj emiatt.
8/16 A kérdező kommentje:
XXXTentacion. Sajnos nem hiszem hogy el fog múlni, egy éve és egy hónapja érzem ezt.
2022. jún. 25. 22:54
9/16 anonim válasza:
Az még nem akadálya annak hogy együtt lehess vele.Megkeresed a sírját,kiásod,hazaviszed magadhoz,és már meg is van oldva.
10/16 anonim válasza:
Jó, hát én meg általános 5.-ben fülig szerelmes voltam az Attack No. 1. animéből Kozue Ayuhara-ba. Akkor múlt el, amikor nyári szünetben találkzotam a suliban táborozó lányok közül az egyikkel, aki veszettül elbolondított. :D Persze, nem lett belőle semmi, de nem is tértem vissza a "rajzolt szerelmemhez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!