Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha messengeren ha csak a nevére+profiljára rá nézek sírni kezdek?
Tetszik kívülről+belülről
El se tudjátok képzelni milyen szexin tud nézni,sokszor mond olyan mondatokat amiket sokan nem értenek csak én.Nagyon jól megismertem az évek során,már régen is éreztem iránta valamit de nem értettem mi lehet az a varázslatos érzés ami eltöltött amikor a közelében voltam,volt amikor csak miatta elmentem valahova,csak ,hogy figyelni tudjam nézni ezt a csodálatos embert.Nagyon de nagyon közel áltam hozzá ,hogy összejöjjünk legalábbis azt hittem mert már szinte mindig rám számított mikor nem írt leckét,és elkezdtünk sűrűbben beszélgetni is,lehet ő már nem érzi ezt hiszen lett barátnője nemrég,de érzem,tudom ,hogy ő is érezte azt amit én érzek,igaz nem olyan intenzíven.Tudtam ,hogy soha nem fogok vele összejöni,de nem tagadhatja le ,hogy van kémia bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!