Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem hogy az "univerzum"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy az "univerzum" nem engedi hogy el engedhessem...mit lehet ez ellen tenni??

Figyelt kérdés

Nem tudom elengedni a volt szerelmem.... Lassan 10 honapja hogy szakítottunk. Egy osztályba járunk..ennek ellenére már éreztem hogy túl tudom tenni magam... erre jon egy osztálykirándulás es mögém ültették. Hát akkor megmutattuk egymásnak hogy miért is szerettünk egymásba, mintha egy kis szikra lobbant volna. Hát az osztálykirándulás után én teljesen rottyon voltam bőgtem remélem ezt nem kell kifejteni. Utána megint sikerült helyre tenni magam erre ballagáson egymás mellett álltunk ugyhogy elpróbáltunk nyolcszáz koreográfiát és sikerült pont úgy kitalálniuk hogy én a végén mellette álljak... hát ezzel nem is lenne baj de mamámnak mindig volt egy olyan mondása hogy akire igazán szükséged van azzal összehoz az univerzum- na hát én ebben sajnos hiszek.. Utána heteken keresztül ezen izgultam hogy jaj ne hogy egymáshoz szóljunk mert akkor megint rottyon leszek. Most elkezdődött a nyár és random elszálltak az érzéseim iránta főleg azért mert ballagáson pocsékul viselkedett és ez az utálat volt csak amit éreztem iránta. Erre tök boldog vagyok és random a rádióban elkezdődik az a zene amit életemben nem hallottam rádióban (mert már ősrégi) erre megint előjönnek az érzelmeim. Mert ez a zene volt az amit akkor hallgattam amikor beszéltünk(messengeren például)meg akkor is hallgattam amikor szakítottunk és majdnem megszakadt a szívem legszívesebben elbőgtem volna magam...

Kijár hasonló cipőben? Hogy tudnám elfelejteni? Ne mondjátok azt hogy menjek bulizni és pasizzak mert nem tudok barátként se tekinteni se sehogy fiukra mert minden fiúban ŐT keresem. Ne mondjátok hogy próbáljak másra gondolni mert nem tudok mindig szembe jön velem egy olyan dolog ami rá emlékeztet...

Ui.: bocsi a helyesírási hibák miatt!

2022. jún. 19. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Én is hasonló helyzetben vagyok. Egy ismerősöm osztálytársa, bár nem voltunk együtt, de fél éve nem tudom túl tenni magam rajta. Sajna én se tudok rá megoldást, kivéve az időt, és hogy tereld el a gondolataid. Nézz valamit, beszélj a barátaiddal, próbálj ki valamit. Ennél jobbat én se tudok.
2022. jún. 19. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudnék sírni, ha arra is lenne egyáltalán lelki erőm, reggel óta azt csinálnám mert lekoptatott egy csaj akibe gigászilag szerelmes voltam...nálam úgysem vagy szarabbul nyugi.
2022. jún. 19. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:

De te most tulajdonképpen mit szeretnél? Tovább akarsz lépni vagy újra össze szeretnél jönni az exeddel?

Ha újra akarod kezdeni, akkor ne a csodára meg az univerzumra meg az atyaúristenre várj, hanem cselekedj. Őszintén tisztázzátok, ki mit szeretne.

Ha meg tovább akarsz lépni, akkor kitartás, idővel jobb lesz.

2022. jún. 20. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:

kár ezekbe a hülyeségekbe kapaszkodni...hidd el,én is megjártam már ezt az utat, de be kellett látni egy idő után, hogy ez az egész nem más, mint a korlátolt emberi agy játéka. Egyszerűen csak képtelen feldolgozni a történteket, és ezért van állandóan a fejedben, ha azért mert lehetett volna belőle valami akkor az ok a puszta kíváncsiság, ha meg volt valami és vége lett, akkor meg csak azokat a dolgokat hiányolja amik akkor megvoltak, endorfin, dopamin stb...

A lehető legrosszabb amit teszel hogy ilyen fszságokba kapaszkodsz hogy isten meg az univerzum meg vonzás törvénye blablabla, így soha nem lesz vége. Ne foglalkozz a gondolatokkal, ott vannak, és lesznek is valószínűleg jó sokáig, de ne reagálj rájuk bármilyen fura is. És a végén nem lesz több az egész Schrödinger macskájánál, hogy most vajon megdöglött-e vagy nem, és amúgy semmi jelentősége. :)

És még véletlenül se nézz videókat youtubeon hogy "how to get back your ex" meg ilyesmi.

És ezt egy olyan ember mondta most, aki egy 4 hetes netes ismerkedés után meg akart inkább halni, és napokon át képes volt sírni, és fullra az ezotériába menekült... (igen, én)

2022. júl. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!