Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Manapság minden lánynak csak az oldal felnyírt, felül hosszú vagy göndör hajú srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
A rövid haj már senkinek nem tetszik?2022. jún. 18. 12:20
1/15 anonim válasza:
Nekem az a gondor pamacs a fiuk feje tetejen nagyon nem tetszik :D egyebkent altalaban az jon be, ha felul hosszabb kicsit, oldalt rovidebb (nem ecset), de a siman rovid is tud jol kineznu, ha illik a fejfomahoz, archoz.
2/15 anonim válasza:
Nekem a felsoroltak nem igazán jönnek be, legjobban a kicsit hosszabb (ami mondjuk már belelóg a szemébe, vagy csak simán bele lehet túrni) típusú hajak tetszenek, amik formára vannak vágva, jobban nem tudnám elmagyarázni ezt. De valójában az számít, hogy az adott személynek mi áll jól. Ha neki a rövid, tüsire nyírt haj jól áll, akkor sokkal inkább fog tetszeni úgy, mintha mondjuk olyan haja lenne, amiről általánosságban azt gondolom, hogy jól néz ki.
3/15 anonim válasza:
Nem, ez általánosítás. Ha nem ilyen buzz cut, akkor jól tud állni a rövid haj is.
4/15 anonim válasza:
Érdekes, én pont így figyeltem meg, hogy a rövid haj tetszik mindenkinek. Bár a hosszabb haj is tetszhet, ha az adott fiú jól néz ki. Ha meg nem, akkor annyira mindegy milyen a haja, mert senkit nem érdekel.
5/15 anonim válasza:
Jó a rövid haj is, ha nem ilyen kopaszra nyírt rövid.
7/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt amire te valszeg gondolsz az taszít, pedig nem sok hajjal vagyok így, esetleg még a gombafrizura ami gáz. Amúgy nekem kb tök mindegy hogy milyen a haja valakinek, ha illik hozzá. Viszont ha taraja van valakinek az rohadtul bejön, de csak akkor ha tényleg punk :D
8/15 anonim válasza:
#6 szerintem is elég uncsik ezek a hajak, nem nagyon jönnek be. Nem az oldalt felnyirt felül gömdör az ideálom, de amiket linkeltél elég semmilyenek.
9/15 anonim válasza:
#6 az első 2 kép simán elmegy, de ehhez az kell, hogy a viselője jól nézzen ki (a képen lévő férfiak nem tetszenek, így tényleg csak a hajukat néztem) a 3. mondjuk már nem annyira tetszik, általánosságban akik bejönnek/bejöttek nekem egyiküknek sem állna jól.
10/15 anonim válasza:
Jók ezek, de nekem a hosszabb jobban tetszik. Szeretek beletúrni. A göndör viszont nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!