A gimnazisták manapság hogy-hogy hosszú szárú (sokszor fekete) farmernadrágban meg tornacipőben vannak nyáron a kánikulában? A divat miatt vagy rossz a keringésük?
Az elmúlt éveben ezt vettem észre, hogy a legnagyobb kánikulában én rövid gatyában és pólóban izzadok, amíg a gimisek egy hosszú farmerben teljesen jól érzik magukat. Ma például két gimist is láttam, akik tiszta feketében voltak és nem is izzadtak. (olyan 16-18 évesnek mondanám őket).
Egy ismerősöm is vitte a gyerekeit nyaralni és készült egy kép, ahol a családból mindenki fürdőruhában van, amíg az egyik gyerek póló-farmer-tornacipőben.
Hogy-hogy nem kapnak a gimisek ilyen ruhában hőgutát? (Először amúgy a suli épületére tippeltem volna, hogy ilyen jól bent tartja a hideget, de már nincs tanítás)
Én soha nem mutatkozom pucér virgácsokkal, és már 30 felett vagyok.
Annyira hihetetlen, hogy ekkora indulatokat vált ki, hogy a másikon milyen ruha van.
Jelen 18 éves vagyok, gimnazista, és pont így öltözködöm, kivéve a tornacipőt. Nincs melegem, de pl némelyik tanár már megkérdezete hogy nincs melegem, há' így megsülnek a tojások😂😂
Egyébként lehet hülyeség, de azért öltözködöm így mert a fekete az olyan semleges, nincs rajta felirat meg mert fehér pólóban úgy nézek ki mint v.mi cigánygyerek 🤷♂️
Dehogy vált ki belőlem indulatot! :D Csak meglepődtem.
Amúgy félreértés ne essék, nincs kint a popsim meg a nemiszervem meg a mellem a ruhából, nekem nem ezt jelenti a nyári öltözet (láttam nemrég egy nőt, akinek szó szerint a feneke kilógott a nadrágból, az tényleg sok).
Én egy pólót meg egy rövidgatyát (nem túl rövidet) veszek fel szandállal és melegem van így is, meglepődtem, hogy másnak hosszabb és sötétebb öltözetben nincs melege, de nem vetek meg senkit ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!