Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a vonzás törvénye?
Figyelt kérdés
általánosba 3 évig tetszett egy srác, aztán megutáltam mert soha sem viszonozta az érzéseimet. Elmentünk középiskolába, és csak abból az osztályból megint mi kerültünk egy osztályba ketten. Persze ekkor már ennek nem örültem, mert elég kínosan vallottam neki azelőtt szerelmet. Nagyon feltűnően utált az az 1 év alatt ameddig együtt jártunk, de aztán elment másik városba. 4 éve nem gondoltam rá, de ma felbukkant ugyan azon az egyetemen, ahova én mentem.... teljesen össze vagyok zavarodva, valószínűleg ez véletlen, csak nekem nagyom mély érzései voltak iránta, és ő volt az igazi első szerelmem...2022. jún. 15. 23:40
2/6 anonim válasza:
Ha te hiszel ebben, akkor inkább írd ki ezt az ezotéria kategóriába, mert ott sok hasonló ember van, aki hisz ezekben a nem létező dolgokban.
3/6 October15 válasza:
Oké most ezt valaki lefordítaná? Először is milyen nemlétező törvényről van itt szó, illetőleg miért kirívó az, hogy egy ált. sulis osztálytársával került egy osztályba középsuliban? XD
5/6 anonim válasza:
Igen newton féle gravitációs törvény létezik, és arról szól, hogy minden test gravitációs vonzással van a másikra, és ez egy kölcsönös vonzás. Most is a 2.5 millió fényévre lévő andromeda galaxis 402000 km/h sebességgel a tejút felé. Az amire te gondolsz fogalmam sincs, de nem nem vonzom az olcsó tankolásokat, vagy az akciós söröket ezért nem hiszem, hogy létezik.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom,most miert bunkozik mindenki. Szerintem lehetséges,hogy nem veletlen volt, de ettől még ha bunkozik akkor ne akard ujra megkeresni,mert jobbat erdemelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!