Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek lépni szerintetek mit csináljak?
Van egy lány akit kb egy fél éve ismertem meg. Az a helyzet, hogy személyesen nem sokat találkozunk a neten meg nem csak ritkán szoktunk beszélgetni hol ő hol én írok rá és akkor is csak pár mondatot szoktunk beszélni (pl.: küldök egy random snapet és akkor ő arra ír valamit és akkor váltunk pár szót). De elkezdtem a lány után többet érezni és nem tudom hogy mit csináljak. Az van hogy nem nagyon merek ráírni (xdd) nem vagyok a netes beszélgetésekbe annyira jó(személyesen szinte bárkivel megy de a neten nem).
Szóval szerintetek mit csináljak? Hogyan írjak rá? Ti hogyan írnátok rá egy lányra ilyen helyzetben? Hívjam el valahova és ha igen szerintetek mit írjak neki?
Bocsánat a hülye kérdésért de azért remélem lesz olyan aki tud segíteni. A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!